14.4.2016

Kanarian keltaiset sukat

Marraskuussa lomailtiin perheen kanssa Kanarialla, Playa de Amadoreksen alueella ja aloitin koneessa nämä sukat. Kärkialoitus Judy's Magic Cast On:lla ja siinä uima-altaan reunalla päädyin tekemään jälkijättöisen kantapään. Mukana ei ollut mallisukkia, enkä jaksanut ohjettakaan sen kummemmin etsiä, joten kantapaan paikka oli hiukan arvoitus.


Toinen sukka taisi valmistua lähes kokonaan loman aikana ja toinen sitten joskus ennen joulua, kun olimme palanneet takaisin harmauteen. Kantapään arviointi ei osunut ihan nappiin, joten sukista tuli lopulta passelit kuopukselle ja ahkerasti niitä on tänä talvena käytetty, mutta mahtuvat varmaan ensi vuonnakin.


Lanka on Regian 6ply Stripemania Coloria ja tuo minulle nyt jatkuvasti mieleen ihanat lämpimät päivät auringossa.

Loppuun vielä turistikuvia. Yllättävän vähän tuli otettua muita kuin perhekuvia, joskin valtaosa ajasta vietettiin uiden (ja syöden!). Tämä olikin todellinen loma lasten ehdoilla ja oikein tarpeellinen lepo arjen keskelle.
2 kommenttia:

  1. Ihanat raidat sukissasi ja oi oi miten upeat reissukuvat.

    VastaaPoista
  2. Kiitti kommetista, mä kun mietin ett mikä cumuluspilvi se oli ku tapasin festareilla;) Mun muisti välillä pätkii . . . Vanha tuttu sinäkin olet niin mukava oli nähdä ja jutella. Kyllä se iltajuhla oli ihan hintansa väärtti, harvoin tuollaista kohdalle sattuu.

    VastaaPoista