15.8.2016

Timanttisukat

Timanttisukat, Diamondback Socks, tehtiin Tourilla kolmantena. Malli herätti heti mielenkiinnon, koska rakenne oli jotain ihan erilaista mitä aiemmin olen neulonut. Kirsten Hallin ohjeet tuntien ohje oli pitkä ja punakynää voisi käyttää ahkerasti turhan toiston vuoksi. Toisaalta, hänen ohjeensa ovat viimeisen päälle suunniltuja, joten kun todellakin tekee kuten ohjeessa sanotaan, sukat valmistuvat. Tässä ohjeessa oli ns. väliotsakkeet ja muutenkin selitystä mikä mistäkin kaaviosta löytyy. Loppujen lopuksi oikeasti tarvittiin vain yhtä kaaviota, muut olivat saman kaavion muunnoksia.  Minun onneni oli se, että olin tehnyt aiemminkin shadow wrappeja, joten ne osasin tehdä suoraan. 


Langaksi valikoitui pitkään varastossa marinoitunut Zitron Trekking Hand Art. Mutta lanka kohtasi mielestäni täydellisen mallin. Kuvissa ei tule koko todellisuus esille, tykkään näistä sukista kovasti ja pingotuksen jälkeen istuvat jalkaani mainiosti. Nämä ovat ehkä sellaiset sukat, jotka voisin tietyin modauksin neuloa uudelleen. Täydellinen käyttökohde monivärisille langoille.


Nämä sukat ovat Tourin historiani nopeiten tehdyt tai ainakin sijoitus oli paras. Olin nimittäin 11.! Eikä sormet edes olleet kipeät pahemmin sukkien jäljiltä.

2 kommenttia: