31.12.2009

Saltkråkan

Sukkasadon aikaan päätin, että neulon itselleni jossain vaiheessa Saltkråkanit. Sen verran kauniita sukkia moni nimittäin tuolla ohjeella neuloi.


Sukat valmistuivat jo joulun alla. En vaan ehtinyt kostuttaa ja pingottaa, kuvaamisesta puhumattakaan.
Langan riittävyyden pelossa muunsin nämä neulottavaksi kärjestä alkaen ja hyvin onnistui niinkin päin. Lankaa tosin jäi parikymmentä grammaa. Takaosassa palmikkojen välissä on 4 silmukkaa helmineuletta ja varren edistyessä lisäsin palmikkojen reunoihin yhteensä 4 silmukkaa. Käsialani on yleensä löysä, joten käytin suunnilleen Nallen vahvuista Anttilan Coralloa ja puikot olivat 3mm. Ehkä näistä tuli aavistuksen pienet, mutta parempi niin kuin liian isot. En tiedä johtuiko se siitä, että käsiala taisi olla tavallista tiukempaa, koska neuloin nyt ensimmäistä kertaa molemmat sukat yhtä aikaa magic loopina.


Jouluaaton paketeista paljastui tällainen söpö ystävän itse tekemä käsityöpussi.Kurkkaus pussiin paljasti lankaa ja pikkuisessa sisäpussissakin oli yllätys.Mittanauhoja ei voi olla ikinä liikaa. Ei myöskään merinovillaista sukkalankaa. Lanka on Lanartus Fine Merino Socks ja minulle uusi tuttavuus. Kylläpä nyt kelpaa ottaa neule mukaan reissuun! Kiitos vielä ihanasta lahjasta! <3

Pussi-kuvassa kuusessa on näköjään vielä ehjä lippunauha. Neiti 6kk -konttaan takaperin ryömin etuperin- on mutistellut ainakin yhden lipun ja irrottanut toisen. Kynttilöiden johto on myös äärettömän kiinnostava ja samalla voi heilutella muitakin koristeita. Veikkaan, että kuusi lähtee paljon ennen loppiaista!

4 kommenttia:

 1. Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Kauniit Saltkråkanit - ihana malli ja tosi sievä väri!

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat, tuo malli on minunkin to do -listalla.
  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Onpas kauniit sukat! Ja mukavia yllätyksiä kuusen alla :-)

  VastaaPoista