11.8.2010

Kalakukkovaihto

Kuopion seudun neulojien Ravelry-ryhmässä pidettiin yhden paketin vaihto ja maanantaina oli sitten vaihtotapaaminen TiiQ:n luona. Paikalla oli miltei kaikki vaihtajat ja pari muutakin neulojaa.

Paketit kiikutettiin mysteerisäkkiin ja (erityisesti eräiden!) malttamaton odotus palkittiin kahvittelun jälkeen.Minusta kaikki paketit olivat ihania ja kuten joku mainitsikin, aivan saajansa näköisiä. Tuntui, että oikeasti oli luettu kaavake tarkkaan ja mietitty mikä toista kiinnostaa. Tietysti moni tunsi parinsa jo neuletapaamisista ja se varmaan helpotti miettimistä.

Minä sain ihanan paketin! Inca baby alpakkaa ja teeteen Pallasta, molemmat minulle tuntemattomia, mutta uskonpa tykkääväni kummastakin. Paketista löytyi myös puuhelmiä, jotka oli just sen näköisiä että olisin voinut ostaa tuollaisen pussin itsekin. Suorastaan hämmästyttävän hyvä löytö! Paketissa oli myös tummaa suklaata, joka kuvanottohetkellä oli vielä jääkaapissa, mutta jostain kumman syystä sitä ei enää sieltä löydy... (puolet tosin oli mies rosvonnut, kun en erikseen älynnyt kieltää, mur!) Ihana parini oli myös ommellut minulle käsityöpussukan! Huomasin just, että pussista olisi pitänyt ottaa parempikin kuva, mutta ehkä tuosta saa selvän. Kaunista kukkakangasta ja pitsiä nauhakujassa. Kiitos kovasti Emma!

Minun parini oli vaihdon emo Mimmi75. Tässä oli pientä haastetta, kun ei voinut yhtään vihjailla mitään keskusteluissa. Ilmoittautumislomakkeessa kerroin emolle menevässä osiossa, että minulla olisi joutilaana lankavarastossa violettia ohutta sukkalankaa, jos sellainen sattuu vaihtopariksi. Pakettiin kasasin Mimmille siis Zauberballin Mustaviinimarja-pallukan, vaikka lanka muissa väreissä oli jo tuttu.

Mimmi tykkää koirista ja hänellä on beagle. Hän ei ole vielä ehtinyt tekemään itselleen tiskirättejä, joten tekaisin That Old Beaglen. Muuten mukava malli, mutta kaavio olisi ollut ihan kiva. k1,p1,k7,p23 jne. Piti vaan luottaa sokeasti ohjeeseen ja kyllä siitä Ressu tuli ihan ilman purkamista. Lanka Novitan Bambua ja puikot 3,5mm.
Aiemmat Bamburätit olen neulonut 3mm puikoilla ja useat 60 asteen pesut ovat tiivistäneet pintaa liikaa. Jospa nyt ei kävisi niin.

Lisäksi laitoin valmiita silmukkamerkkejä ja pienen setin tarvikkeita, joista voi aloittaa merkkien tekemisen itsekin. Kuvasta puuttuu vielä pikkupussi puunappeja, Mimmillä oli suunnitelmissa aloittaa joskus villatakin tms. teko. Laitoin mukaan myös valmiiksi leikattuja kuvioita korttiaskarteluja varten. Koko paketti lähti Royal Caninin koira/kissa-aiheisessa kassissa.
Pakko tunnustaa, että tähän pakettiin en ostanut mitään vaan kaikki löytyi omista varastoista, jotenkin kaikki tarpeet tuntuivat ihan itsestään. Toivottavasti oli silti tykätty, koitin lukea lomaketta tarkasti.

3 kommenttia:

  1. Voi miten kivoja paketteja molemmat! *kadekadekade*

    VastaaPoista
  2. Yritätkö vihjata, että joukossa tosiaan oli joku malttamatonkin - enhän minä mankunut lahjustenjakoa kuin kaksi tai kolme kertaa ;-D.

    VastaaPoista
  3. TiiQ, jotain ihan pientä sellaista olin huomaavinani...

    VastaaPoista