26.8.2010

Nappeja nappeja taas

Jännittävä tasatilanne 2-2 nappien suhteen pakotti lisäkuviin. Älkää kyllästykö.

Tässä kuvassa keraamiset näyttää ehkä lähimpänä oikeaa, joskin niiden väri vaihtelee ihan hurjasti valon mukaan.

Tässä puunapit, mutta vieläkin liikaa kiiltoa paremmin ja jännästi kamera tuottaa noista liian oranssin punaiset.
TiiQ, kommentoi, että puunapit on liian turvallinen valinta - totta! Mutta minä tykkään tutusta ja turvallisesta. :D Onpas tämä nyt vaikeaa. Illalla olin jo aika varma puunapeista, mutta nyt aloin taas empiä. Kohta pitää oikeasti etsiä ne kukkanapit jostain ja sitten en kysy teiltä mitään, nih!
Tähän loppuun voisi tulla pitkä tarina siitä, miten yhteispäivystys sunnuntaisin toimii, mutta en jaksa. Kerrottakoon silti, että kulutin silmän värikalvontulehduksen vuoksi 9-17 mittaisen reissun kaupungissa. Väliajalla shoppailin Anttilasta nämä ihanat muumisakset. Ja vasta kun olin tässä jo postaamassa huomasin, että kuvasta puuttuu jotain olennaista. Niinkuin vaikka se Muumimamma. Alla siis vähän parempi kuva ja siis nämä sakset on käsityösakset. Lapsilta ja mieheltä kielletyt!


Jos joku jaksoi lukea tänne asti, niin kerron vielä, että mulla oli oikeasti varsin rattoisaa siellä päivystysjonossa muutama tunti. Tästä tunnistaa kotiäidin. Jos saa lukea pari tuntia kirjaa kenenkään keskeyttämättä, tuntuu kuin olisi lomalla. Vielä kun eväänä on suklaata ja kassissa myös käsityö, ei paljon muuta voi toivoa.
Mikä parasta, mies pärjäsi tissitaaperon kanssa oikein mainiosti koko päivän, eikä kukaan edes kiukutellut kun tulin illalla kotiin!

6 kommenttia:

 1. Hehee, kuullostaa tutulle :-D. Jos ei tarvii lasten kanssa jonottaa päivystyksessä vaan on siellä itsekseen, niin sehän käy ihan vapaa-ajasta. Pitää vaan varustautua oikein (= kirja, käsityö ja eväät kuuluu munkin viihdykearsenaaliin, miehellä kannettava ja äänikirja puhelimessa).
  aika makeet sakset, tarttisinkohan minäkin... eh.

  VastaaPoista
 2. Lisäkuvat vaikeuttavat valintaa! :D Eilen oli ihan selvät sävelet, mitä itse laittaisin. Ylimmäisen kuvan perusteella laittaisin keraamiset, keskimmäisen perusteella puiset ja alimmassa en enää osaa päättää ;D Missä kuvassa neuleen sävy on eniten kohdallaan? Keskimmäisen kuvan perusteella keraamiset napit varastavat minusta liikaa huomiota kauniilta neuleelta, ylimmässä taas mielestäni keraamisten nappien ja neuleen värit sointuvat paremmin ja tähän laittaisin nuo ihanat keraamiset.

  Jännä seurata, mihin valintaan lopulta päädyt ja miltä työ kokonaisuutena näyttää!

  VastaaPoista
 3. Lanka on Novitan Luxus Cloudia. Ravelryn stasheistä voisi saada oikean kuvan. Viininpunainen, värinumero 571.
  Tässä suora linkki

  Minun näytöllä langan oikea väri on keskimmäisen ja alimman väliltä. Ylimmässä kuvassa on liian sininen, mutta napit on oikeammat, siksi laitoin sen kuvan.

  VastaaPoista
 4. Pitkän harkinnan jälkeen puisille ääni myös vaalien toisella kierroksella ;)

  VastaaPoista
 5. Mie laittasin keraamiset. Mun mielestä nuo puiset napit on liian kellertävät ja vaaleat verrattuna lankaan. Häiritsee mun silmää.

  Aika jännä muuten, että äänestän tuota räväkämpää yhdistelmää, kun normaalisti olen aika rauhallisten sävyjen ja yhdistelmien ystävä.

  VastaaPoista
 6. Keraamiset saavat äänen miulta. Piti jo eilen laittaa, mut tuli muuta. Perusteluna: kaulurin nimi on puolukka ja punaisen lisäksi niihin kuuluu olennaisena tuo sinivihreä. ;)
  Hyviä valintahetkiä!

  VastaaPoista