22.1.2011

Lehmänkauppoja

Rusinan blogissa näin ihanat kalenterikannet. Piti heti kysellä, josko saisin omat. Niinpä tein silmukkamerkkisetin vaihtariksi ja sain kannet.
Ihan täydelliset ja ihanat ja nämä on vielä Rusinan omista varastoista. Pääsin siis herkkuapajille! (Vältyin myös tappelemasta oman ompelukoneen ja saumurin kanssa.)

Tammikuussahan voi vielä vallan hyvin esitellä joululahjansa. Sain siis krappia, viinikiveä ja kokenillia ensi kesää varten. Nämä oli pakattu jouluiseen itse ommeltuun kangaspussiin, jonka pistin jo odottamaan uusiokäyttöä ensi vuotta varten. Mutta se pussi saa kulkea kyllä perheen sisällä, on niin hieno.
Toiseen suuntaan pistin yhden vyyhdin Wollmeisea ja näyttäis siltä, että tartutin samalla orastavan kuumeen...

7 kommenttia:

 1. Kivat kannet! Hyvä idea! Täytyypä harkita itsekin kalenteriin kangaskansia. Tähän saakka olen vuosittain peittänyt kalenterin kannesta liiton tunnuksen tyttöjen tarrakokoelmista "pöllityllä" epäammattimaisella tarralla. Mutta kokonaiset kangaskannet...hmmm, vaikka liituraitaa ja kännykkäkotelo samasta liituraidasta...hmm.

  VastaaPoista
 2. Ihana vaihtari ♥. Ihanat kannet, ihanat silmukkamerkit. Saatan olla ihan pikkuriikkisen kade ;-).

  VastaaPoista
 3. Nämä oli kyllä loistavat lehmänkaupat. Minulta ei helmityöt onnistu ja sain tosi kauniit silmukkamerkit käyttööni, kiitos! Tällaista tarviis harrastaa enemmänkin :)

  VastaaPoista
 4. Todella hienot silmukkamerkit! Tykkään noista kukkasista päissä. Ja oon muuten äärettämön kade noista kalenterin kansista. Mahtavat!

  VastaaPoista
 5. Marjukka, nuo helmihattukukkaset on tosi viehättäviä, semmoinen viimeinen silaus. Kannet on tosiaan ihan parhaat. :)

  Ja muutkin kalenterin kadehtijat, käykäähän esittämässä kehut myös itse taiteilijalle, Rusinalle. :)

  VastaaPoista
 6. Ensi kesää odotellessa :D Mie ostin Tetrin kasvivärjäyskirjan ja oon opiskellut sitä iltaisin. Kohta alkaa jo materiaalien keruu!

  VastaaPoista