26.1.2011

Testineulontaa osa 2

No nyt se onnistui! Kyseessä on Villapallon suunnittelema Polku-myssy, jonka sain testineulottvaksi. Ohje julkaistaan myöhemmin Villapallon blogissa.

Lanka on Adriafilin Merinoa, joka on Ravelryn mukaan jo lakkautettu laatu. Myssystä tuli sopiva vajaa 2 vuotiaalle, kun laitoin langan kaksinkertaiseksi ja tein 5mm puikoilla. Vähensin 7 silmukkaa eli jokainen iso palmikko kapeni yhdellä ja vaihdoin myös kierretyt silmukat tavallisiin. Korvaläpät ovat tytölle pitkät, mutta toimivat leuan alle kiinnitettynä oikein hyvin.

Lanka oli jännän tuntuista, minusta jotenkin liukasta tai oikeastaan niinkuin siinä olisi lanoliinin tuntua. Käsinpestävä tuo lanka onkin, mutta ei se kuitenkaan lanoliinille tuoksunut. Ehkä sama liukkaus kuin Novitan Purossa, mutta tämä on selvästi tiukempi kierteinen lanka.

5 kommenttia:

 1. Näyttää istuvan tosi hyvin. Hieno!

  Kiva, kun sulla on huima bloggaustahti nykyään. Melkein joka päivä jotain uutta luettavaa! :O

  VastaaPoista
 2. Söpö hattu! Ohjetta odotellessa...

  VastaaPoista
 3. Kommentoinpa uudestaan :D Jännä hattu, kun tuossa kuvassa istuu täydellisesti puluselle ja nyt meillä tuolle pienipäiselle 10kuiselle! Tästä tuli mun suosikkihattu: paksu ja lämmin, mutta ei kuitenkaan sellainen massiivinen kuin karvahatut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hyvä, että on käyttöä. Ihan sattumalta hokasin, että vienpä tarjolle, kun tuli vastaan eteisen hyllyltä. Se tietysti venyy jonniin verran isommalle lapselle. Ei muuten mitään mielikuvaa siitä, että milloin olin sen neulonut. Mutta kuopus olikin näköjään noin pieni silloin.

   Poista