13.1.2011

Leivinuunissa

Tiistaina lämmitin uunia. En minä tavallisesti näin paljon häärää, mutta joskus viiraa päästä ja saa jotain muutakin aikaiseksi kuin sitä perusmättöä. Ikuistin siis kuviksi. Kuvaamatta jäi riisipuuro, jota syötiin sopan kanssa.

Tänään sataa lunta ja pojat ovat kerhossa. Pienin nukkuu päiväunia. Äiti tuoksuttelee lankaa (postipäivä!) ja yrittää tulla sinuksi uuden läppärin kanssa.

9 kommenttia:

 1. Voi mitä herkkuja! Jos yksi pitäisi valita, niin tuota leipää maistaisin ehdottomasti. Nam!

  Lankakuvia tulossa?

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, kun alkoi tehdä mieli kaikkia mahdollisia leipomuksia. Ite en kamalasti välitä leipoa, mutta jonkun verran tulee joskus leivoskeltua ihan vaan lasten takia.

  VastaaPoista
 3. Rusina, se leipä onkin kyllä hyvää. :) Lankakuvia en varmaksi lupaa, mutta nääthän sinä ne raparperit sitten livenä.

  Miia-Rebekka, minullakin leipominen on kausiluontoista, mutta leipää yritän sentään tehdä useammin. Herkutkin kyllä maistuu, vähän liiankin hyvin...

  VastaaPoista
 4. Oi, mitä herkkuja :P Mulla tulee välillä sellaisia viirauksia, että leivon saman päivän (tai parin päivän aikana) ties mitä leipomuksia ja sitten olen taas pidemmän aikaa tekemättä. Ois paljon helpompaa itselle, kun ne hurahdukset tulis laimeampina ja asettuis lähemmäksi toisiaan. Samantyylinen olen siivouksessa. Sillon ku siivoan, siivoan tosissaan ja sitten olen taas siivoamatta ihan liian pitkään :D

  VastaaPoista
 5. Tess, hyvä etten ole ainoa, jota viiraa pahasti välillä. Siivous on kyllä mun kompastuskivi, siinä olis paljon parannettavaa. Tai kun edes oppis laittamaan tavarat paikalleen, ei se itse siivoaminen sitten olis niin rasittavaa.

  VastaaPoista
 6. Voe että, mitä herkkuja!!! Milloinkahan pääsisi teille kahville?

  VastaaPoista
 7. Jahas, joku on taas tilannu Wollmeisea :P

  VastaaPoista
 8. MinnaN, tervetuloa milloin vaan, en tosin lupaa että pöytä notkuis aina omatekemiä herkkuja. ;)

  Emma, mitä minäkö, en kai? Toisilla on tämä lankalakkoilu aika vaikeaa näköjään... ei onnistu yhtä hyvin kuin sulla!

  VastaaPoista
 9. Oi mitä herkkuja. Tuli herkkunälkä.

  VastaaPoista