26.11.2012

Kalpa-sukat


Mies on Kalpan kannattaja, ei fanaattinen fani, mutta tykkää käydä katsomassa pelejä silloin tällöin. Kun Novita värjäsi erän kalpankeltaista  seiskaveikkaa (ja kyllä, se on Kalpan keltaista ihan Novitankin mukaan) kävin ostamassa sitä kerän. Suunnittelin sukat Ullan Nimikkosukkien ohjeen avulla.
Sitten piti neuvoa salassa. Tässä vaiheessa oli hyötyä miehen vuorotyöstä. Ja vaikka tätä blogia lukee muutama saman talon palkkalistoilla oleva kollega voin tunnustaa neuloneeni myös hiljaisissa iltavuoroissa...

Päättelin langanpäät lauantai-iltana juuri ennen isäinpäivää. Hyvin ajoitettu siis. Tosiasiassa ne kyllä valmistui pari päivää aiemmin, mutta vetkuttelin tapani mukaan päättelyn kanssa.
Eilen kaivelin myös helmilaatikon esille pitkästä aikaa. Vuosi sitten Tampereen messuilta ostetut helmet työn alle, tänä vuonna en sitten ostanutkaan yhtään helmeä.

Punainen koru on itselleni (joku on taas trendeissä pari vuotta jäljessä!), pinkki kuopukselle, joskin pinkin pujotteli neiti itse, sommittelussa avustin.
Pojat halusivat myös omat rannekorut ja heidän annoin valita värit ja helmet vapaasti.

Näissä on 0,8mm joustolankaa, johon pienenkin oli helppo pujotella helmet. Tein solmut ja laitoin pikaliimaa, nyt vaan sopii toivoa että kestää käytössä.

3 kommenttia:

  1. Kerrassaan hienot sukat! Kyllä noista on fani mielissään. Ja kivat helmetkin (ihan yhtä jäljessä ollaan trendeistä täälläkin)

    VastaaPoista