21.1.2013

Paulien alku


Todiste siitä, että neulon kerrankin jotain suurempaa ja että myös neulon Wollmeisesta, enkä vaan hamstraa. Raparperistä ja lyijystä syntyy Paulie.


Jotta tasapaino säilyisi saatoin sortua shoppailuun. Syytän aikaista aamuherätystä (ja heikkoa itsekuria...)


Tein myös musta möykyn. TiiQ pohti, että tyylikkäissä blogeissa esitellään vaan onnistuneita töitä ja vain yhtä työtä kerrallaan, mutta tämä ei olekaan tyyliblogi! Musta epämääräinen juttu on suojus miehen puhelimelle. Tarkoituksella liian iso ja myös vähän lötkö, että puhelin sujahtaa sinne helposti. Ohjeenkin kaivelin, vaikka olis kai tuo syntynyt muutenkin.

Kuopus tuijotti ihmeissään sukkapuikkoja, kun neuloin tätä työtä. Äiti, sinä osaat neuloa MONELLA puikolla! Olen tainnut viime aikoinan neuloa lähes kaiken magic loopaten pyöröpuikoilla.

18 kommenttia:

 1. Minä kyllä ihmettelin tuota TiiQ:n kirjoitusta lukiessani, että missähän ne "tyylikkäät blogit" ovat, kun en minä ainakaan ole huomannut, että joku esittelee vain onnistuneita töitään. Tai siis varmaan niitäkin on, mutta olen vain ajatellut, että sen blogin kirjoittajalla valmistuu vain sen verran harvoin käsitöitä, että päivityksiä tulee siksi vähemmän. Meikäläisen blogi on kyllä kaukana tyyliblogista, sinne pääsee ihan kaikki valmistuneet tekeleet, välillä keskeneräisetkin, ja joka ikinen ostettu lankakeräkin esitellään, ja nekin yleensä Novitaa, jonka suuntaan ne "tyyliblogistit" eivät varmaan suostu edes oksentamaan. ;) Sinun blogisi on kyllä selvästi tyylikkäämpi kuin minun, koska sinulla on esillä Wollmeisea, joka on taas minulle aivan liian "luksusta", että menisin sellaista koskaan ostamaan.

  Vaikka sinun valmistunut käsityösi onkin vain "musta möykky", niin tarpeeseenhan sinä sen teit, ja sellaista kyllä kelpaa esitellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tää mun postaus oli lähinnä huumorilla kirjoitettu tuolta osin, eiköhän TiiQ ollut myös pilke silmäkulmassa liikenteessä hänet tuntien. ;D Minä ajattelen niin, että pidän blogia lähinnä itselleni. Kiva jos on lukijoita ja kommentit on aina yhtä tervetulleita, mutta mulle tämä on arvokas tapa säilöä neuleet ja muutkin kuulumiset muistiin. Neuleet löytyy Ravelrystäkin, mutta siellä ne on arkistomuodossa eikä tarinat välity samoin.

   Ei tuo WM ole sinänsä minusta kovin tyylikkään blogin merkki. Se on vaan lanka, josta pidän sekä neulottuna pintana, että itse lankana väreineen. Oon aatellut niinkin, että käytän loppujen lopuksi itseeni tosi vähän rahaa, ostan harvoin vaatteita ja kampaajallakin käyn ehkä kerran vuoteen, jos muistan, niin jotain luksuskivaa pitää mullakin olla.

   Poista
 2. Tuosta Pauliestasi tulee varmasti ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä minäkin toivon! Saa nähdä miten raparperi käyttäytyy raidoissa..

   Poista
 3. Khihiihii jopas mun tyylikommentti herätti keskustelua :-D. Mulla on aina välillä näitä alemmuuskompleksikohtauksia (tositosi vakavastiotettavia, joo joo joo!), kun muutamassa mun seuraamassa blogissa on aina vaan niin kauniita kuvia ja kauniita töitä ja nokkelia kirjoituksia ja ja ja... minä ihan hirrrween paljon haluaisin olla yhtä hillitty, hallittu ja tyylikäs, mutta kun, no "mä oon mikä oon" (ja ihan hyvä niin, oikeesti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt, täähän vie mun blogia asteen ylöspäin, kun kommenttilootassa alkaa näkyä pitkiä keskusteluja!

   Kyllä minäkin tunnistan tuon olo, olishan se kiva esitellä aina kauniita kuvia vaalealla taustalla, eikä semmoisia iltahämärässä olevia roiskaisuja. Vaikka olis kunnon kamera käytössäkin, niin tulee otettua pokkarillakin välillä.

   Poista
 4. Miten niin "kerrankin" neulot jotain suurempaa? :D Vastahan se maanmainio Friika pyörähti sun puikoilta!
  Tuosta Pauliesta ei voi tulla kuin ihana. Saahan aloitusta vähän hiplata, kun saavun kylään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sitä onkin tehty tosi pitkään, sehän oli viime keväänä työn alla siellä Jyväskylän silmä, pisto, tikki, takki- tapahtumassa. Pääpaino on pienissä neuleissa ollut, vaikka oikeasti töihin on tarve saada jotain sopivan lämmintä villatakkia. Joutuu käyttämään kaupan neuleita, eihän se nyt käy.. D

   Poista
  2. Ai niin ja tietty saa hipeltää, sitähän minä kummiskin silloin neulon.

   Poista
 5. Siit hää lähtee! *peukutipeukuti*

  Ja voi mitä ihanuuksia oot kotiuttanut. Jo kuvassa tosi herkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne aika ihania... pakko raskia luopua jostain wm:sta kyllä!

   Poista
 6. Mie oon haaveksinut, että joskus pistän puikoille kans Paulien. On sen verta nätti, mutta kuitenkin mukavan arkinen. Jäänpä odottelemaan minkälainen kaunotar noista sun langoista tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttöneule tuosta tulis ehdottomasti, nimenomaan riittävän arkinen, jos nyt siis onnistuu kuten on tarkoitus. ;)

   Poista
 7. Oi nam mitä oranssia! Mikä nimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kürbista on kolme oranssinpunaista, Safrania se keltaoranssi ja Neptun light turkoosi. Tuo kuva ei latautunut kunnolla bloggeriin, ei saa suurennettua, mikä lie tullut postauksen aikana.

   Poista
 8. Nam nam... Herkkuja värejä joka kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on tosiaan melkoista väriterapiaa, harmi kun näytöllä värit ei toistu täysin oikein.

   Poista
 9. Ui-jui-jui, tuleepa neuletakista ihana!! =o)

  VastaaPoista