19.1.2013

Suutarin lapsen sukat


Huomasin, että lapsella on vain ohuita villasukkia ja kun pakkasta tuntuu lähes jatkuvasti olevan 15-30 astetta, oli tämä puute korjattava. Värimaun tuntien ei tarvinnut muuta kuin varmistaa, että käyhän tämä. Kyseessä siis 7 veljestä Opi villasukka, josta syntyi neidille nukenpeitto syksyllä. 


Kummitytön jouluneuleista jäi lankaa lapasia varten. Nämä ei ehtineet joululahjaksi kuten alunperin ajattelin. Kokokin osui ihan nappiin, kiitos vanhojen pienten lapasten, joitten muistin olevan noin 1 vuotiaan kokoa. Lapasten varret on Nancy Bushin sukkakirjasta ja kun neuloin näitä, kuopus tuijotti minua pitkään saatuaan vastauksen, että teen lapasia. "Äiti, kuuleppa kun tuossa kuvassa on kylläkin sukat!" Epäuskosta huolimatta lapaset näistä syntyi, intialainen peukalokiila jälleen kerran.

Kiva kun välillä onnistuu suht tuskattomastikin pari projektia!

4 kommenttia:

 1. Oi miten söpösiä neuleita. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Tosi mielenkiintoisen näköiset nuo peukut lapasissa, täytyis joskus kokeilla! Kivan näköset pikkuneuleet muutenkin!

  VastaaPoista
 3. On se kyllä loistavaa, kun kummilla on parempi koon arviointikyky kuin äidillä! :D (Nimim. teinpä sitten pienen norskipipon) Lapaset on istuvat ja pysyvät hyvin kädessä. Tyttösen kädet vaan huitoo sitä vauhtia, että sovituskuvaa noista ei valitettavasti taida irrota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuria taisi olla puolet mukana, mutta norskin mitoittaminen on minustakin tosi vaikeaa, se on sen ohjeen huonoin puoli.

   Poista