4.1.2013

Silmukkamerkkejä


Arvontapalkinnoksi päätin tehdä silmukkamerkkejä. Tein turkoosit Tiinaa ajatellen ja nuo toiset menee varmaankin Ravelryn arpajaisketjuun, jonne olen yhden arvonnan "velkaa". Viimeksi tein silmukkamerkkejä varmaankin retriitissä toukokuussa ja Tikrunmamin hyvät opit oli osin jo unohtuneet. Pitää selvästi harjoitella lisää. (Ja jos tilais vähän tarvikkeitakin samalla... kiinnityshelmen päällyshelmet on vähissä ja samoilla postareilla sitten muutakin.)Niin, se palkinto sitten. Tänään oli paketti saapunut perille. Laitoin sukkia paljon tekevälle voittajalle tietenkin sukkalankaa kolme pientä n. 30 g vyyhtiä. Langat ovat Kujeen ohutta sukkalankaa, jotka olen värjännyt kasviväreillä. Oranssi verihelttaseitikkiä (joku jälkiväreistä), vihreä lupiinia ja vaaleanpunainen kokenillin jälkiäväri. Alunperin aattelin laittaa tuon vaaleanpunainsen vyyhdin, mutta onneksi aloin kerimään sitä. Se oli niin tuhannen solmussa, että palkinnon lähettäminenkin viivästyi. Olispa ollut hieno arvontapalkinto, selvittele pari tuntia ja saat sukkalankaa... Taisin hämmennellä pataa vähän turhan ahkerasti värjätessä, ei nuo muut ole tuommoisessa sotkussa olleetkaan.

Mukaan laitoin vähän herkkuja, mutta herkkulakkoilija oli lujana ja syötti herkut työkaverille. Melkoinen tahdonvoima! ;)

 Tässä vielä lähikuvaa merkeistä. Tämä setti on aika jouluinen, kirkkaalta näyttävät helmet ovat harmaita, mutta salama löi yli.


Tiinan profiilista vakoilin turkoosin ja mustan olevan suosikkivärejä ja tais ne olla ihan tykätyt.

Hups, tämä olikin samalla vuoden ensimmäinen oikea postaus eli rikoin kahden vuoden perinteen. Olen nimittäin aloittanut vuoden sukkapostauksella ja nytkin se olis tulollaan, kunhan saan vaan ne sukat valmiiksi.

6 kommenttia:

 1. Joko oot saanut piilotettua merkkien kauneusvirheet johonkin (niin mihin?) tai sitten kyllä vähättelet taitojasi. Minusta nuo on ihan protasoa! :) Tosi kivat, kummasti turkoosikin miellyttää silmää, vaikka kaikki sinistä muistuttavakin on ollut pitkään nounou.

  VastaaPoista
 2. Kauneusvirhe on siellä korupiikin yläpäässä, se lenkki ei ole semmoinen kaunis ja tasainen. Retriitissä opin niksin miten se tehdään, mutta enää en muista. Saahan sen murjottua sitten takaisin muotoonsa, mutta pääsee helpommalla kun tekee heti aluksi. Pitää hankkia myös sellaiset tasaiset pihdit, muuten tulee jälkiä päällyshelmeen.

  VastaaPoista
 3. Voi, että on hienoja! Kylläpä arpaonnellisten kelpaa :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vielä! Paketti oli mitä mainioin!
  Mulla pukkaa ehkäpä jo tänään postausta aiheesta myös, sillä en malttanut sittenkään olla ottamatta lankoja heti puikoille.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä, kiva kun tykkäsit. Mielenkiinnolla ootan mitä langoista syntyy.

   Poista