26.5.2013

9 kk


Esikoisen opettajan 9 kk:n odotus päättyy kesällä. Tein junasukat esikoisen lempiväristä. Ei ne kyllä ihan noin räikeän oranssit oikeasti ole, mutta päivän auringonpaisteessa olleena en jaksanut säätää värejä. Lanka oli paksua, Sadnes Smartia, joten piti pienennellä vähän joka suunnasta mallia. Eiköhän noista semmoiset 6-9 kk kokoiset tulleet eli ihan parahiksi ensi talvelle.

Näppärä blogiotsikko muuten vai mitä? Pikkudoggi on nyt 9 kk ja käytiin korkkaamassa virallisesti näyttelyura tuossa parinkymmenen kilometrin päässä. Luokkavoitto laatuarvosanalla erinomainen, joten varsin lupaava aloitus siis.


Doggilapsen kummitäti-aupairille tiedoksi, että toisaalla on lisää kuvia ja juttua näyttelystä, kun niitä joskus kaipailit.

8 kommenttia:

 1. Vauvaneuleet on parhaita. Ne on niin pieniä, että ovat aina takuuvarmasti söpöjä, niinkuin nämäkin. :)
  Ja tuo pikkudoggi on kyllä jo ISO! Voe jehna, millonkahan mä pääsisin teitä kattomaan? Noh, mä tyydyn nyt kuviin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu milloin vaan kun olet maisemissa, me ollaan melkein koko ajan kotona kuitenkin lasten kanssa, siis viikonloppuisin. Virallisempaakin kutsua laittelen kyllä isommalle väelle, kunhan taas saan itseni kalenterin kanssa ajantasalle..

   Poista
 2. Pöh, olinpas höntti kun en tajunnut täältä kurkkia kuulumisia. Onnea!

  Söpöt sukat ja näppärästi olit esikoisen itsensäkin liittänyt hommaan, kun sai värin olla valitsemassa. Minä en välttämättä olis tajunnut, vaikka aina kivempihan se on noin, että lapsi itse on mukana oman aikuisensa muistamisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Sukista sen verran, että toisaalta tässä toteutui sopiva jämälanka + esikoisen värimaku myöskin. :D

   Poista
 3. Doggityttö on terhakan näköinen. Tosi kaunis koira!

  VastaaPoista
 4. Pullerosukat :D Ja mahtavaa neulontaa edellä, täällä ei vaan taitais kellään riittää kärsivällisyys moiseen :P

  VastaaPoista