23.6.2013

Indian Feathers

Keskimmäisen kummi täytti pyöreitä, mutta hän karkasi alkukesästä varsinaiseksi juhlapäiväksi perheen kera etelään. Halusin kuitenkin muistaa jollakin pienellä. Tuumailtiin sopivaa värimakua miehen kanssa ja tarvittiinpa siinä vähän chattiapua ystävänkin kanssa.

Kannatti tuumailla, saaja oli oikeasti ilahtunut huivista ja kehui värejä, sekä sitä, että malli on suht pelkistetty eikä mikään pitsihörhellys. Olipa palkitsevaa saada näin ilahtunutta palautetta!

 Malli on Indian Feathers Ravelrystä. Jätin nypyt pois enkä laittanut edes helmiä juuri pelkistämisen vuoksi. Toisaalta epäilin myös, että neulomisen kanssa voisi tulla kiire. Loppujen lopuksi saatiin sovittua kyläily vasta tälle päivälle, mutta joskus on mukava olla reilusti ajoissakin.


Laitoin langan kaksinkertaiseksi ja neuloin 3,5mm puikoilla. Tuli sopivan ilmava silti. Lanka on Wetterhoffin Veeraa eli pitsivahvuista. Tulipahan sillekin langalle taas käyttöä. Neuloin toisesta omistamastani vyyhdistä Mysteerihuivi Swan Laken ja toinen vyyhti on odottanut useamman vuoden sopivaa kohdetta. Joskus hamsterointi ei ole laisinkaa niin huono juttu. (seliseli)

Poseerauskuvista kiitos kuopukselle, joka oli tehtävästä kovin ilahtunut.


Kappas vain blogikoira ui! No okei, huijasin. Se piti kantaa veteen ja se oli perinjuurin loukkaantunut moisesta. Jatkamme harjoittelua, ei nimittäin edes paistetut lohen jämät saaneet koiraa uimaan oma-aloitteisesti.

17 kommenttia:

 1. Siellähän kasvaa oikea huippumalli! Lilja vois ottaa oppia moisesta :D Hyvännäköinen pelkistyshuivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on semmoinen keimailija, että kehen lie tullut, en oo ite ollut tollainen koskaan... Mutta helpottaa kyllä kuvausjuttuja. :D

   Poista
 2. Tosi nätti ja ihanan pehmeän näköinen huivi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauhean pehmoista tuo Veera ei ole, mutta eiköhän käytössä pehmene.

   Poista
 3. Blogikoiralle terveisiä! Täällä blogikoira toipuu juhannuksen uinneista -ihan vapaaehtoista sellaista. Jokunen hyppy laiturilta veteen ja kerran myös veneestä. Siinä kastui jo korvatkin. Ja nyt arvattavasti uuvuttaa kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terveisistä, voi kun tuon saisikin innostumaan vedessä melskaamisesta! Ehkä vielä joku päivä!

   Poista
 4. Kaunis tuli huivista, ja parastahan tosiaan on, kun saaja tykkää. :)

  Mä jo ehdin innostua, että nyt se Nappi on innostunut uimisesta, kun näin tuon kuvan. Nooh, tsemppejä uintireeneihin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä palaute tosiaan ilahduttaa valtavasti, voisi toistekin hänelle neuloa jotain lahjaksi.
   Koitamme sitkeästi harjoitella uimista, joku päivä se vielä onnistuu, pakko on. :D

   Poista
 5. Tosi kaunis huivi, en yhtään ihmettele, että oli saajan mieleen.

  VastaaPoista
 6. Todella kiva malli, sellaisen voisin itsekin tehdä!

  VastaaPoista
 7. Tulipa hyvä mieli sun puolesta, kun sankari selvästi tykkäsi lahjastaan. Kaunis malli, eiku mallit! Rajaus kohillaan tuossa ekassa kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, rajata piti, mutta pakko oli jättää virnistys esiin.

   Poista