24.11.2013

"Äiti, ota vielä kolme kuvaa"

 Lasten jalat tuntuu kasvavan taas lähes silmissä ja kuopuksen paksummat sukat olivat käyneet kesän aikana pieniksi. Voitte varmaan arvata, että värivalinta hyväksyttiin mukisematta ja näitä sukkia pidettäisiin kotona koko ajan jalassa. Sukat on Opalin 4 ply langasta. Oikein mukava tuttavuus tällainen paksumpikin Opal.


Ystävä sai syksyllä vauvan ja nämä junasukat odottavat postitusta. Tämä viikko on mennyt sairastellessa, mutta josko jo ensi viikolla ehtisi postin kautta kiepsahtamaan. Sukat on neulottu Hopeasäie Softista, joka taisi olla poistuva lanka, mutta nimensä mukaisesti mukavan pehmoinen lanka.


Samaisen vauvan isoveli saa sukat Big Fabelista. Näistä tuli aika paksut, mutta lämmittävätpähän ainakin. Raidat on sitä Kalpan keltaista seiskaveikkaa (nih Emma, eikä mitään Saipan keltaista...)


Jotenkin sitä on noiden miespuolisten kanssa tottunut nihkeilyyn neulemallina toimimisesta, niin olipas hämmentävää kun neiti pyysi ottamaan vielä ainakin kolme kuvaa ja äitihän otti.
5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Meidän keikistelijä! Kehen lie tullut mekkoineen ja laukkuineen, ei ainakaan äitiinsä!

   Poista
 2. Ammattimallin elkeitä havaittavissa:)

  VastaaPoista
 3. Kivoja sukkia ja eri hurmaavaa toimintaa mallin toimesta. :)

  VastaaPoista
 4. Oi mitä sukkaposeerausta, pitääpä näyttää nää kuvat valmennukseksi Liljalle kun seuraavan kerran pitää kuvata sukkia :D

  P.s. Saipa, saipa, tää on saipa, yksi idän ihmeistä....

  VastaaPoista