10.11.2013

Häähumua

Kuopus pääsi kumminsa häihin morsiusneidoksi. Morsian toivoi jotain oranssiin viittaavaa mekon kaveriksi (sopi sitten morsiuskimppuun ja kaason asuun) ja niinpä neuloin Alpacasta pienen boleron. Neuloin oikein mallitilkun ja käytin boleron suunnittelussa apuna keväällä tilaamaani Ann Buddin kirjaa The Knitter's Handy Book of Top-Down Sweaters: Basic Designs in Multiple Sizes and Gauges. Siitä olikin kivasti apua. Ei tarvinnut purkaa vaan onnistui kerralla olkoonkin, että kirjassa ei ollut nelivuotiaan koolle sopivia laskelmia.


Boleron kaveriksi virkkasin kukan hiuksiin ja neidin täti taiteili ranskanletin n.10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua kirkon parkkipaikalla. Hyvin ehdittiin...


Neiti Justiina tässä sulhaspojan kanssa. Tämä pariskunta tapasi ensimmäistä kertaa häiden harjoituksissa, mutta niin vaan illan edetessä tanssivat pari kolme valssia keskenään. Ihania, kun viihtyivät lavalla aikuisten seurassa, eivätkä turhia kainostelleet.

Tässä vielä lähikuvaa. Hihansuut virkkasin simpukkavirkkauksella ja muuten laitoin perus 1o 1n resorin, koska tuo simpukkavirkkaus kääntyi ikävästi kauluksen reunassa. Hihoissa se kääntyminen ei haitannut lainkaan.

5 kommenttia:

 1. Tiedä tässä kumpaa ihastelisi enemmän, suloista morisusneitoa vai kaunista boleroa, ehkä molempia:))Taisi olla tytöllesi mieluinen pesti.

  VastaaPoista
 2. Kaunis bolero, juuri sopiva syksyhäihin! Mutta on tuo justiina vielä ihanampi, olemuksesta näkee, että on niin elementissään :D

  VastaaPoista
 3. On siinä ponteva morsiustyttö :D Onnistunut bolero!

  VastaaPoista
 4. Morsiustytön pesti on kyllä takuulla joka tytön unelma! Ihanaa, että teidän kuopus on päässyt unelmahommaan. :)
  Nätti bolero ja alpakkaisena myös varmasti ihanan pehmeä ja lämmin.

  VastaaPoista
 5. Kaunis bolero ja ponteva morsiusneito! =)

  VastaaPoista