29.12.2013

Jämälankavillasukkajoulukalenteri

Odottelin kirkkaampia päiviä, että saisin kuvattua nämä sukat. Eihän niitä ole näkynyt ja huomenna päättyy jouluvapaatkin, joten kuvattava oli.


Näistä sukista tuli hauskat. Sopivan kokoisetkin, vaikka en ihan prikulleen ohjeita noudattanutkaan. Kantapää on hassu, ei istu Succaploceissa yhtään, mutta jalassa hienosti. Ihan kiva tapa tehdä kantapää näinkin. Pohjelisäyksetkin tein vähän miten sattuu, siltä mikä hyvältä tuntui.

Langoissa sain käytettyä hyvin jämiä, vain yksi kerä piti korkata ja sitten luistelin vihjeistä osin vähän miten sattuu, mutta yllättävän hyvin kuitenkin pystyin niitä noudattamaan. Päättelin kaikki langanpäät, koska en tykännyt siitä pykäreunasta eikä noita nyt ihan kauhean kamalasti tullut. Reilut 60kpl laskeskelin olevan.

Kiitos Neulisti ja Vyyhti mukavasta joulukalenterista!

5 kommenttia:

 1. Hyvät värit! Mulla nuo on vielä 16. päivässä jumissa:)

  VastaaPoista
 2. Hienot! Miulta jäi koko kalenterisukat ihan ajatuksen tasolle, kun oli joulukuussa niin paljon muuta. Kehtaiskohan vielä alottaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kehtaa, mäkin ajattelin aloittaa vasta nyt :D vois tehdä niin et laskis päiviä omiin synttäreihin tai joihinkin x)

   Poista