3.1.2014

Vuoden viimeinen työ ja ensimmäinen postaus

Vuoden viimeinen työ kuvaa hyvin kulunutta vuotta. Pieniä töitä ja pieniä kulutuksia. Samalla tahdilla varmaan jatkuu tämäkin vuosi, mutta nyt vois keskittyä siihen, että neuloo niistä pisimpään varastossa majailleista aarteista jotain. Aakkoshaastekin olisi kiva saada vihdoin päättymään. Tämä tiskirätti on T-kirjain eli Tardis-rätti. Dr Who-fanitus iski puun takaa kesällä. Tilasin uusien tuotantokausien ekan boksin ja joku ilta, kun talo hiljenee, käynnistän katselumaratonin. Ajattelin, että siinä samalla voin neuloa tätä rättiä, mutta rätti valmistuikin ennen sitä.

Lanka on konekehrättyä hamppua kanssaneulojalta. Pistin sen kaksinkerroin ja hyvä tuli. Pitänee kuitenkin pestä ainakin kertaalleen, että toimii kunnolla.

Vuonna 2013 kulutus oli hitusen vähemmän kuin edellisenä vuotena eli 2697g ja samalla tilastointihistorian vähiten. Ensi vuonna sitten neulotaan enemmän ja lankaa ostetaan vähemmän (joo joo, uskoo ken haluaa).
Itselle muistiin myös kuukausikulutukset.

tammikuu 221g
helmikuu 0g
maaliskuu 273g
huhtikuu 72g
toukokuu 216g
kesäkuu 105g
heinäkuu 1032g
lokakuu 274g
marraskuu 259g
joulukuu 245g

1 kommentti:

  1. Tohtori <3 En millään malttaisi odottaa jonnekin syksyyn, ennenkuin tulee lisää! Yksi harvoja sarjoja, jotka toivoisin voivani poistaa päästäni, jotta voisin katsoa sen uudelleen (toki vasta 9. tohtorista alkaen, ei nyt sentään Classic Who, siihen en usko pystyväni..) ja olen aina kateellinen kun joku saa aloittaa sen aivan alusta ja kokea sen kaiken! :) Joo innostuin taas, mutta TOHTORI <3 Tardis-tiskirättiä en olekaan tehnyt. Mut eniten kyllä kiehtoisi Tardiksen rakentaminen oikeassa koossa johonkin kohtaan omaa taloa...jota ei vielä ole, mutta tulee.

    VastaaPoista