28.1.2006

Hahtuvalapaset ja blogikoirien kiitokset

Tässä vielä yksityiskohta lapasista. Niihin oli pakko tehdä peukalokiila, jotta istuisivat hahtuvalapasten vuorena hyvin. Jouduin tietysti nostamaan silmukat, joten mitenkään kovin kauniit niistä ei tullut. Kiilakavennukset sen sijaan sujuivat mukavasti toisestakin suunnasta neulottuna. Kärjestä neulottavat lapaset voisi tehdä oikein hyvin, jos ei tee tuota peukalokiilaa. Vinkatkaa, jos joku innostuu kokeilemaan!Tässä lapaset käyttövalmiina, "vuori" siis kiinnitetty ja ovat muuten todella lämpöiset!Olin aivan otettu, että minunkin blogiani oli muistettu blogikoiruuksien osalta Kultaisessa kudinpuikossa. Aloitin bloggauksen vasta joulukuussa, joten tuntui kivalle, että typyt on jäänet joidenkin mieliin. :o)


Kuvassa ollaan keväthangilla viime vuonna.

4 kommenttia:

 1. Heips.

  Mun on myönnettävä, että mä en ole edes tajunnut ennen, että huopahanskathan voi vuorittaa!!! Mä olen niin noviisi näissä neulehommissa... Oppia ikä kaikki. Kiitti:)

  Out of topic: Haastoin sinut "pukeutumis-meemiin".

  VastaaPoista
 2. Ompa komeita koiria! Minäkin olen jo jonkin aikaa haaveillut omasta haukusta, toivottavasti saankin joku päivä oman blogidogin = )
  Nuo vuoritetut lapaset ovat varmaan tosi lämpöiset, täytyypä kokeilla. (ja samalla voisi tuhota niitä langanloppuja...)

  VastaaPoista
 3. Eusu, ei tuo minunkaan alkuperäinen tarkoitus ollut, mutta siitä se vaan muotoutui tuohon malliin... Miehelle tehdessä tulee aina uusia ideoita ja pyyntöjä mitä kummaa ja käytännöllistä sattuu tarvitsemaan. ;)

  Mermaid, typyt kiittää kehuista! Doggi on koirana omaa luokkaansa monessakin mielessä, mutta silti en vaihtaisi rotua enää koskaan. Onnea koiran hankintaan!

  VastaaPoista
 4. Sulla on ihania koiran kokosia koiria :)

  VastaaPoista