18.1.2006

Omituisuuksiani

Kvilla ja Mari muistivat minua hauskalla meemillä. Koska olin pari päivää poissa kotikoneen läheltä ja näköjään meemi on käynyt liki jokaisen blogin läpi, en haasta tähän enää ketään muuta säännöistä poiketen.

Pitkään näitä mietin ja miestäkin asialla kiusasin ja alkoihan niitä sitten löytyä. Osa sentään taitaa löytyä muidenkin blogeista...

1. Puristelen finnejä. Omassa kropassa ei enää onneksi finnejä juuri kasva, mutta himoitsen niitä mieheltäni. Finnin puhkaisu on taidetta, otetaan puhdistusainetta ja neula. Puhdistetulla neulalla tökätään finniä ja sitten seuraa paras osuus, painellaan finni vaaka-asennossa olevalla neulalla tyhjäksi. Lopuksi ihon (ja neulan!) puhdistus ja katso: finni on lähes kadonnut ja paranee nopeammin. Sadistista touhua mieheni mielestä!

2. Käytän tekstiviestistä lähes aina kaikki 160 merkkiä. Poistan tarvittaessa turhia välejä tai lyhennän tekstiä omituisesti. Jos joudun jatkamaan viestiä tuon yli, keksin vähän lisää asiaa, että seuraava lukema täyttyy. On todella harvinaista, että lähettäisin vain yhden lauseen viestin! (Saituus on taitolaji!)

3. Nukun tiukasti peittoon kääriytyneenä alkuyön. Tällöin minulla pitää olla myös sukat jalassa. Loppuyöstä peitosta voi vähän hellittää, jos on kuuma ja sukat pitää tässä vaiheessa potkia pois. Mieheltäni olen oppinut sen, että peittoa pitää olla myös jalkojen välissä.

4. Tarkistan että kotiavaimet ovat mukana noin miljoona kertaa. Minulla on talvitakissa tasku hihassa, jossa pidän avaimia. Hihan painelu herättää kanssaihmisissä välillä hilpeyttä. Tosin nyt kun asumme maalla omassa talossa, en ole enää niin neuroottinen asian suhteen.

5. Jos haukotus jää jostain syystä kesken (esim. alkaakin naurattaa), minun on saatava viedä se loppuun. Muussa tapauksessa se jää ilkeänä tunteena kurkkuun ja häiritsee. Ja seurustelun alkuaikoina mieheni kiusasi minua tuolla saaden aina jutuillaan haukotuksen keskeytymään... :)

Pari päivää vierähti mummolassa. Tein joskus vuosia sitten äidilleni tämän paidan, jonka olemassaolon olin aivan unohtanut. Äiti ei nimittäin käytä tätä, sillä se tekee hänet kuulemma lihavan näköiseksi... Sitä ihan ensimmäistä neulepaitaani en kaapeista löytänyt, mutta ehkä vielä joku kerta.

2 kommenttia:

  1. Mulla sama juttu haukotusten kanssa ja myös mun mies tietää tämän ja kiusaa yrittämällä tökätä sormen mun suuhun kun haukottelen :D.

    VastaaPoista
  2. Osanottoni yhtä "huumorintajuisesta" miehestä... ;-D

    VastaaPoista