10.10.2006

"Trättrii!"

Taapero rakastaa traktoreita (otsikossa siis taaperon versio ko. sanasta) ja mitä muuta äiti voi tehdä kuin neuloa sukat ja koristella ne traktorilla ja peräkärryllä. Toisessa sukassa on tosiaan peräkärry, ei lietevaunu, vaikka siltä se melkein enemmän näyttää!Alkuun taapero oli sitä mieltä, että kyseessä on taas lapaset, mutta kelpasi ne sentään jalkaankin.Sukat on sillä perinteisellä mallilla tehdyt. Lanka Nalle Coloria ja puikot 3mm.

Edit: Anteeksi kun haamutan, mutta vastaan tähän Susannalle, että traktorin kuva on ihan omaa suunnittelua. Mallina taaperon lelutraktorit + kuva veljen traktorista. Kärry puhtaasti omasta päästä, nimim. maatilan tyttö :o)

Kiitos blogikoiran paranemistoivotuksista kommentoineille; toipilas voi vatsansa puolesta edelleen mainiosti. Niskat valitettavasti renkkaa ja kipuilee öisin, lääkitystä saa antaa reilusti ennenkuin tepsii. :(

9 kommenttia:

 1. Hienot! Mistä nappasitkaan traktorin kuvan?

  VastaaPoista
 2. hienot sukat!

  oletko koittanut hieroa vanhaa rouvaa? varmaan sekin jo auttaisi, jos sillain "syväsilittelisi" sieltä niskan, lapojen ja pitkien selkälihasten alueelta. en ole mikään ekspertti, mutta epäilisin, että verenkierron avittaminen niskan alueella saattaisi ainakin vähentää kipuja ja särkylääkkeiden tarvetta. Toki kyse voi olla kulumistakin, jolloin avuksi ei ole kuin lääke. Pikaista toipumista P:lle!

  VastaaPoista
 3. Tuulia, olen tosiaan hieronut, käynyt ihan koirahierojan opastuksessakin. Mutta P ei osaa oikein rentoutua hieromiseen ja tuntuu jännittävän. Toisaalta se on myös niin kiltti koira, että ei kerro jos sattuu, silmät sitten kertoo tai satunnainen tassun nostaminen.
  P:llä on siis niskat kuvattu kolmisen vuotta sitten ja niissä on vikaa, todennäköisesti ovat kyllä luutuneet, mutta nyt vaan vanha vaiva tuli esiin.

  VastaaPoista
 4. Ensimmäistäkertaa blogisi sivuja kurkistamassa.hauskat ja varmaan mieluisat pikkumiehelle nuo sukat.Onnellista jatkoa odotukselle!

  VastaaPoista
 5. Komea on sukkien tratori ja kärrykin :) Meillä olisi tuollaisille sukille 3 innokasta käyttäjää. Täytyy varmaan minunkin tehdä jotain tuonsuuntaista. Onko siis kuva neulottu valmiiseen sukkaan?

  VastaaPoista
 6. Kiitos myös Famu ja risulintu. Kuva on tosiaan ommeltu jälkikäteen sukkiin. En jaksanut pyöritellä lankoja neuloessa ja kun kuva ei ole suuren suuri, niin aika nopeasti se kävi noinkin.

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynnistä ja kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 8. Pitäisköhän minunkin neuloa tuollaiset kummipojalle. Hänelläkin ovat traktorit kaikki kaikessa.

  VastaaPoista
 9. Oikein kivat! Meidän pieni "atto-i"- poika tykkäisi varmasti samanlaisista=o)

  VastaaPoista