24.3.2008

Totaalinen repsahdus

Kun anoppi lähtee Suomenlahden toiselle puolelle, mitä tilataan tuliaisiksi?

Jep, aika moni taisi arvata. Oikealla näkyvät harmaat langat on tosin tulossa anopille itselleen, mutta minä ne neulon, joten käytännössä ovat minun lankavarastoani. Oikeanpuolimmaisen harmaan ostin itse viime lauantaina ennenkuin näin tuon toisen ja nyt olisi hyvät neuvot tarpeen. Lanka on eri värjäyserää, toinen on selvästi tummempaa. Noista on tulossa pitsinen villatakki, miten sijoitan langat, että ero on mahdollisimman huomaamaton? Onnistuisiko tummemmasta vyyhdistä vartalo ja vaaleammasta hihat? (kuvaa klikkaammalla tulee isompi kuva, jossa värit näkyvät paremmin)

Em. harmaan vyyhdin lisäksi tarvinnee kertoa vain yksi osoite lisää SadaMarketin lisäksi. Karnaluks. *huokaus* 3350g...(+ huivilanka)


Ja kyllä, nämä kaikki puikotkin ovat vain minulle, nappejakin on vähän enemmän kuin kuvaan sijoitin.

Muidenkin hinnoista kiinnostuneiden iloksi kuva kuitista. Lisää hintoihin 1,18 ja saat verollisen hinnan kruunuina. Jaa summa 15:lla ja saat eurohinnan. Austermann Step on tosi halpaa, samoin Fortissima, bambuaddi sukkapuikot ei mielestäni ole äärettömän halvat, jos eivät sitten ole jotenkin todella ylivertaiset muihin bambusukkiksiin verrattuna.

Ja kuvitelkaa, mulla jäi yhdet takkilangat ostamatta ja paljon muuta sälää kun aika ei riittänyt tukussa, vaikka mulla oli huolellinen strategia tehtynä sitä varten. Vertailun vuoksi kerron vielä, että kanssamatkaajan mennessä kassalle, miesmyyjä selviytyi itsekseen. Kun minä lastasin ostokseni esille, mies lähti juosten karkuun ja palasi naisen kanssa ja yhdessä he lajittelivat ostokseni. ;o)
Toisaalta, kun matkustaa 500 km autolla ja loput laivalla, on sama hankkiakin kaikki suunnittelemansa kerralla...
Ai joo, tuo ruskeapunakeltasävyinen lankavyyhti (ekassa kuvassa) voisi lähteä myyntiin, joten varsinkin jos sille löytyisi koti Riistavesi-Kuopio akselilla, sen saisi ilman postikuluja 8,3 eurolla.

7 kommenttia:

 1. Ja paljonko se kärsisi postimaksuineen se ruskea??

  muoriska at gmail piste com..

  VastaaPoista
 2. Vau mikä repsahdus :), ihania lankoja!

  VastaaPoista
 3. Muoriska, laitoin mailia.

  Kate, onhan ne ihania, nuorimmainen nappaa aina tuon punaisen huivilangan ja silittelee sitä poskeaan vasten. :)

  VastaaPoista
 4. Buaahhaahhaa, patologinen tapaus olet ;-D. Minä ilmoittaudun keventämään lankavarastojasi, jos joskus olet myymässä itsellesi sopimattomia, mutta mulle sopivia pois ;-). En ole edes turhan ronkeli, oma lankavarastoni vajoaa pian alle 200 g:n (luit oikein, nollia on vain kaksi)...

  VastaaPoista
 5. TiiQ... odotahan vaan, kohta tämä tarttuu sullekin. ;o) Mutta joo, pidetään kirppistä joku kerta. Noista ostoksista esim. tuo vihreä puuvillalanka esimerkiksi tuskin kuluu kokonaan, tuli vaan napattua koko pussi mukaan...

  VastaaPoista
 6. mullakin oli selkeä suunnitelma mitä lankoja piti katsoa,mutta puolet jäi käymättä.No,onhan taas ensi kerralle jotain... eikä tuo lanka näytä kotoa kovin äkkiä loppuvan ;) Ihania ostoksia,en voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
 7. AnneM, mulla on tuota matkaa sen verran että seuraavaan risteilyyn kulunee tovi. Eniten mua hidasti puikkojen sekaisuus ts. kun ne ei olleet siellä seinällä missään loogisessa järjestyksessä, menin ihan solmuun mitkä olin jo listasta hankkinut ja mitä puuttui...

  VastaaPoista