9.3.2008

Ullaullaulla

Uusi Ulla ilmestyi eilen! Tykästyin moneenkin neulomukseen: muutama huivi pitäisi varmaan tehdä, yllätys yllätys. Pipo ja villikset ja ja...

Omakin ohje on mukana.


Alkuperäisen Lumiruusun neuloin miltei vuosi sitten ja keväämmällä vielä yhden. Ohjetta tuolloin kyseltiin. Sen version ohjeistus tuntui kuitenkin ylitsepääsemättömältä urakalta. Kypsyttelin ajatusta ja muutosten jälkeen olin aika tyytyväinen ohjeeseen. Saatuani vielä Pian koeneulojaksi, uskalsin lähettää sen tarjolle Ullaan (iso kiitos vielä Pialle avusta!). Jos neuloisin vielä yhden tekisin ehkä vähän vielä muutosta pitsikertojen suhteeseen, mutta en tiedä voiko sitä koskaan olla täysin tyytyväinen omaan suunnitteluunsa.

Blogger temppuilee kuvien kanssa omituisesti, ei siis enempää juttua tällä kertaa. Joskin mitään valmista ei ole esiteltäväksi. Taapero katkaisi bambupuikon ja sukan neulominen jäi siihen, sillä uuden puikkosetin ostamisen jätän Tallinnan matkaan, Karnaluks, täältä tullaan parin viikon päästä...

Edittiä: Nyt taas kuvatkin näyttää paremmilta. Lisäsin loppuun vielä kuvaa blogikoirasta, joka on upeasti toipunut joulukuisesta pattileikkauksestaan. Yksi nisäkasvain oli pahanlaatuinen ja nähtäväksi jää ehtikö se levitä. Jokaisesta päivästä kuitenkin nautitaan tämän muorin kanssa.

7 kommenttia:

 1. Upea huivi. Ihan varmasti tulee tehtyä

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti huivi. Täytyypä lisätä to-do-listalle.
  Mutta Snow Drop'han on kukka, suomeksi lumikello. Se pieni valkoinen joka keväällä ensimmäiseksi puskee lumen läpi - ihan niin kuin herkän talvinen huivisikin.

  VastaaPoista
 3. Satu: Kiitos tiedosta! En ollut tiennytkään lumikellon englannin kielistä nimeä vaan käänsin sen vain lumi"pisaraksi" tms. putoavaksi lumimöykyksi mielessäni. Lumikello olisi voinut olla myös ihan mukava nimi tuolle huiville. :)

  VastaaPoista
 4. Onhan hieno huivi, täytyy aina ihmetellä, miten niin moni jaksaa a) neuloa ja b) pingottaa noita isoja huiveja :D. Pitääkin käydä uusin Ulla tsekkaamassa, villapöpät vois olla buenot vauvalahjaan ja tuo Pajunkissapipo itselle... huoh ;-).

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi, puolipyöreä muoto on tosi kiva. Tämä pitäisi ehtiä tehdä!

  VastaaPoista
 6. Tämä huivin on tosi kaunis. Pisti heti silmään, kun kävin selailemassa uusimman Ullan. Ihana!

  VastaaPoista
 7. Nyt kun Ulla on ilmestynyt ja olen palannut talvilomalta, laitoin blogiini kuvia omasta huivistani. Kiitos mukavasta ohjeesta ja yhteistyöstä sinullekin.

  VastaaPoista