7.8.2009

Kesäkatsaus


Tilasin muutaman sukkakirjan Bookdepositorylta, kun sain 10% alennusmainoksen sähköpostiini. Vasta tilauksen jälkeen luin Ravelrystä luottokorttiongelmista, mutta onneksi BD:lla oli tallessa vain vanhan Visani tiedot ja tämän uusimman tilauksen tein Paypalin kautta. Palvelu pelasi kohdallani moitteetta ja sain nämä mielenkiintoiset kirjat. Sukkakirjan teoriaosuus on mielenkiintoisempi kuin itse sukat, mutta ehkäpä jokunen malli tulee näistäkin neulottua. Palmikkokirja ei ihan vastannut odotuksiani, mutta ehkäpä sillekin löytyy käyttöä.


Kesäkuussa neuloin perussukat Nallesta, jota jälleen kerran sorruin ostamaan alennusmyynneistä. 3-vuotias saaja oli kuitenkin kuulemma ollut sukista iloinen, joten langasta töröttävät karvat (ihan kuin muovikuitua) eivät haitanneet muuta kuin neulojaa itseään.


Kesälampaat Herukka ja Karpalo lähtivät heinäkuussa kotilaitumelle katsomaan josko ruoho on todella vihreämpää aidan toisella puolella... Meidän aitausta kun ei enää kunnioitettu. Omenapuu, sipulit ja herukkapensaat kiittävät. (Johanna, älä huoli, lampaat on lampaita ja tuottivat kyllä iloakin tälle perheelle! :) )

Loppukuusta ajelimme Espoota kohti. Apinalauma majoittui StayAt-hotellissa pilkkahintaan 55 neliön saunallisessa huoneistossa. Aamupalasta miinusta, mutta muuten oikein hyvä hotelli, varsinkin jos on tarvetta ruuanlaitolle (allerginen keskimmäinen) ja pyykinpesulle (reissussa vain osittain kestoillut kuopus), kuten meillä.


Ensisijaisesti reissun tavoitteena oli tavata ystäviä ja sukua, mutta ehdimme myös turisteiksi yhtenä päivänä. Sea Life koluttiin läpi, joskin lasten kärsivällisyys oli hieman koetuksella loppupätkällä.

Salamalla kuvaaminen oli kielletty (mikä toki on hyvä asia kaloille), joten edes jollain tasolla onnistuneita kuvia on vain muutama.


Kierroksen päätteeksi piipahdettiin Lintsin puolella Panoraamassa ja houkuteltiin aranpuoleiset lapset Pallokaruselliin. Äiti oli vakaasti sitä mieltä, että tuo on lapsista kiva. Pojilla olikin kivaa - äiti sen sijaan viritteli kasvoille kestohymyn ja koitti olla oksentamatta. Ei taida tarvita haaveillakaan enää vuoristoradasta tai mustekalasta, kun alle metrisille sallittu laite tekee noin pahan olon! *nolo*

Jos jaksoit skrollata tänne asti, tunnustan, että kävin myös lankakaupassa. Nappasin pienimmän perheenjäsenen vaunuissa mukaan ja käytiin tyttöjen kesken Lankamaailma Nordiassa. En ollut äärettömän vaikuttunut paikasta, mutta toki tuo marketit voittaa ja valikoima on hyvinkin laaja. Ja kas vain, 1,5 kg lankaa hyppäsi koriin tuosta vaan. Keskellä vielä kaupanpäällinen. Takana näkyvästä petroolinvärisestä Naganosta kavereineen toivoakseni syntyy MacPalmikkoneule jonain päivänä ja muista pääosin sukkia. Viking Froygarnin vyötevirheellisistä konepesua kestämättömästä langasta tosin varmaan jotain huovuttelen, kunhan saan aikaiseksi tehdä koehuovutustilkun. Hjertegarn Blend bamboosta tyttöselle jotain mekkoa tms.


Jos ei kerrota kellekään ostin aiemmin kesällä Novitaa 1,1 kg. Minäkö tarjousten uhri?!

1 kommentti:

  1. Ihania lampaita (ja kunnioitettavan ikäinen kultainen harmaa kytiksellä)! Vissiin hyvin mallikas kesä kaikinpuolin muutenkin. :)

    VastaaPoista