28.8.2009

Pussukka

Sari kyseli kommenteissa, onko blogikoira T päässyt pupujahtiin. Metsästyskausihan ei pupujen osalta vielä ole alkanut, mutta koirat sai päästää irti harjoittelemaan 20.8. lähtien. Heti ensimmäisenä aamuna laitettiin tutkapanta kaulaan ja ovesta ulos, riemullisia päiviä tytöllä on ollut siitä lähtien. Taukopäiviäkin on pidetty sään ja muutenkin tilanteen mukaan. Yhtenä aamuna säikähdin, että nytkö se jäi auton alle, kun ovesta ulos päästettyäni alkoi kuulua armoton huuto. Sitten huomasin, että koira ampuu metsää kohti täyttä vauhtia. Koiraa pilkkanaan pitäneet jänikset kun ovat löntystelleet pihapiirissä kesällä ja vielä nyt syksylläkin aamuisin ja iltaisin. Nyt sai ainakin yksi sitten lähdöt!


Tämmöisiä tosi toimessa olevia kuvia saadaan kuitenkin vielä odotella.Kaivelin saumurin esille pari päivää sitten ja surautin tämän huikean tuotoksen, joka on ollut varmaan kaksi kuukautta suunnitelmissa, muttei muka ole saanut aikaiseksi.Tähän pussukkaan siis laitetaan mikron kautta käyneet lämpöpakkaukset ja sitten lämmittämään selkää tai muita kipeitä paikkoja. Näin vierekkäin laitettuna osuvat juuri sopivasti lapojen väliin, missä ainakin minulla eniten jumittaa.

3 kommenttia:

 1. Minunkin pitäisi ommella tuontapainen pussukka. Tarvitsisin nimittäin sellaisen, joka pysyisi otsalla, kun makaan migreenin kourissa petissä. Toistaiseksi olen käärinyt kylmäpakkauksen keittiöpyyhkeen sisään, mikä ei ole kovin käytännöllistä, kun pyyhkeen liepeet pyrkivät tulemaan naaman päälle. Kangastakin olisi, mutta jotenkin ei vain saa aikaiseksi...

  VastaaPoista
 2. No niin tietysti, olisihan minun pitänyt jahtiajat tietää. *hävetys* Siitä on vaan tovi, kun tässä talossa kukaan on niitä jahdannut..

  Se on hyvä, että laiskanpulskeat jänöt ja rusakot oppii talveksi tavoille. :-)

  VastaaPoista
 3. Päitsyli, sama vika minullakin on että noita pikkuprojekteja ei millään viitsi aloittaa, varsinkin kun koneet pitää kaivella kaapista keskelle ruokapöytää, jos aikoo ommella.

  Sari, älä huoli, mulle selvisi itsellenikin vasta nyt, ettei niitä jäniksiä elokuun puolella saa metsästää... tai on se mies voinut asiasta kertoa, mutta se on autuaasti unohtunut. :D

  VastaaPoista