24.8.2009

Puro

Eilen olin neule- ja käsityötapaamisessa TiiQ:n luona. Meitä oli mukana Tikrunmami, MinnaN ja HenNis. Lisäksi ainakin neljä blogitonta, jos nyt laskin oikein. :)

Olipa hauskaa nähdä muitakin käsitöihin hurahtaneita ja omakin pää siinä kummasti virkistyi, vaikkakin kolme riiviötä oli mukana tapaamisessa (mies tietysti iltavuorossa silloin).
Väsyneitten lasten kanssa kun kurvaa sitten illalla vielä syömään ja ruokaostoksille markettiin, ei voi estää muutaman lankakerän hyppäämistä mukaan. Varsinkin kun Prisman hylly oli viimein järjestelty ja kuvassa etualalla olevaa Ruskaa ja taustalla olevaa Kanervikkoa löytyi helposti.


Tätä kirjoittaessa kuopus väänsi haisevat vastalauseensa, keskimmäinen tuli sisälle vaihtamaan vesileikeissä kastuneen paidan ja esikoinen seurasi perässä tahtoen taas kysyä miljoona kysymystä. Mutta mitäpä muuta sitä osaisi odottaakaan kolmen alle viisivuotiaan kanssa. :)Viime viikolla blogikoira V täytti vuosia. Kultainen harmaanaama on nyt 8-vuotias!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuva koirasta. Lutusen näköinen tyyppi.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuohon puroon helposti hurahtaa, ihania värejä. Aivan supersuloinen syntymäpäiväsankari!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lankaa! Minä olen vielä onnistunut pidättäytymään Prisman lankahyllyn edessä, mutta saas nähdä kuinka kauan ;-)...

  VastaaPoista
 4. Ladymaisen tyylikkäästi on synttärisankari harmaantunut. :)

  Jokos se kiipeilevä pupujen kauhu on päässyt jahtihommiin?-)

  VastaaPoista