24.2.2010

Opri

Tikrun suunnittelema Opri ihastutti ja ohje oli heti ostettava. Cascade 220 Wool täsmäsi aika mukavasti tiheyden puolesta ja pääsin tutustumaan tähän paljon hehkutettuun lankaan.
Neulontakokemus oli ihana! Ohje oli niin hyvin suunniteltu, että sitä oli mukava neuloa. Mielenkiintoinen pitsineulekerta, joka oli kuitenkin helppo seurata. Kun vielä lanka on niin miellyttävää neuloa, tuntui kuin pipo olisi valmistunut melkein itsestään. Harvoin mikään projekti on tuntunut ihan tältä ja kyselin pariinkin otteeseen mieheltä etteikö se tosiaan kaipaisi jotain pipoa, että voisin shopata lisää Cascadea.

Tässä on puikot 3,5mm resorissa ja muualla 4mm. Mulla on tunnetusti löysä käsiala ja vaikka näin sain tiheyden täsmäämään, tästä ei tullut sellainen löysä myssykkä, vaan ihan napakka pipo. Sopii tosin paremmin omaan tyyliini, mutta kovin lämmin tämä ei vielä näillä keleillä ole. Kevään korvalle ja lähes tyyniin päiviin oletettavasti täydellinen. Kulutus 64g.

Sain kopioida nettitutun suunnitteleman Täydellisen vaippakaavan ja selätin samalla ainakin melkein taskuvaipanompelukammoni. Br pul ja vanha Singer eivät tosin keskustelleet ihan täydellisesti, mutta muutamaa hyppytikkiä lukuunottamatta tikkauksistakin tuli ihan siedettävät. Mikä parasta, vaippa näyttää myös pitävän.

Kosteussulkuna peikkopul Pikkuvillasta ja sisäpinta mustaa coolmaxia. Sivunepillinen versio istuu täydellisesti meidän palleroiselle. Kankaita on tulossa vielä muutamaan vaippaan. Saapa nähdä jatkuuko onni niiden kanssa vai seuraako sarjassamme aikuismaista itkupotkuraivarikiukuttelua koneiden ääressä.

5 kommenttia:

 1. Nätti pipo ja söpö vaippa! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis pipo! Pitäis varmaan hankkia tuota lankaa kun sitä niin kehut :)

  VastaaPoista
 3. Ihana piponen! Ja oikeassa olet, Cascade 220 on täydellinen lanka...

  VastaaPoista
 4. Mulla on tuo cascade ihan kokeilematta vielä..
  Nätti pipo!

  VastaaPoista
 5. Toi vaipan kangas on tosi kiva! :) Ja arvaa onko täälläkin Cascade 220 Woolia ostoslistalla heti kunhan hamsterikuu loppuu?!

  VastaaPoista