8.2.2010

Pienet sukat ja silmukkamerkkejä

Edellisen postauksen hatulle neuloin toisesta jäljellä olleesta kerästä pienet palmikkosukat. Muutamaa metriä vaille kerä näihin upposi. Lankaa ei ollut enempää ja varret olisivat voineet olla pidemmätkin, mutta näyttäväthän nuo silti kohtalaisen hyvin jalassa pysyvän.
Edit: Lanka siis Jaeger Extra Fine Merino Aran ja puikot 4mm, 48g.

Tarjosin ystävälle, että tehdään joku kerta silmukkamerkkejä hänelle ja sitä varten piti hieman pitkästä aikaa harjoitella. Sain aikaiseksi tilata myös kerrosmerkkeihin käyviä lukkoja Kirjohelmestä (ja ihan pikkasen jotain muutakin tietysti!).
Muutama perussilmukkamerkkikin syntyi ja se harjoituksen puute kyllä näkyy. Mutta vielähän tässä ehtii treenata, kun nämä lapsiperheiden keskinäiset kyläilyt eivät tautiaikana näytä millään onnistuvan! Josko neljäs kerta toden sanoo, vai mitä Rusina?
Räkäosastolle kuuluu onneksi jo parempaa, viime yönä saatiin hiukan nukuttuakin. Mutta raskaasti ainakin nämä kaksi kotona olevaa yhä hengittävät.

1 kommentti:

  1. Onpa neidillä nyt ihanat prinsessasukat!

    Joo, kyllä nyt on kyläilyn jo onnistuttava! On se kumma, kun viikkokaupalla saatetaan olla ihan terveinä, mutta annas olla, kun jotain kyläilyä aletaan suunnitella, niin johan ollaan ties missä taudissa. Ääh.

    VastaaPoista