5.2.2010

Arpajaisvoitto

Helmikuussa pitkät pakkaset hellittivät vihdoin. Keskiviikon tapahtumien seuraus tuossa alla.

Tulipa mieleen se vanha mainos: "Ajetaan me poijjat Stigalla vaan..."

Keskimmäinen antoi siis vauhtia veljelleen ja löi silmäkulman rattikelkkaan. Aiemmin päivällä esikoinen puolestaan pudotti pikkukaktuksen kuopuksen viereen ja niinpä kaivoin itkuisen vauvan kädestä piikin. Kyllä minä kielsin kuopusta koskemasta piikkeihin, totesi esikoinen!
Esikoinen sai illalla oman kolhunsa penkin kulmaan ja torstaina äiti taisteli mäkisessä pihassa auton kanssa. (Ja äiti löysi itsestään pienen kiukkuisen kolmevuotiaan!)
Tänään sitten kaikki kolme yskivät ja räkivät urakalla. Ei tarvitse varmaan edes mainita, että yöunen laatu on jälleen heikkoa.

Mutta on viikkoon kuulunut mukaviakin asioita. Voitin Miia-Rebekan blogissa lohdutuspalkinnon ja sain herkkukarkit (meni jo!) ja ihanan pehmoisen juuri väriseni tiskirätin kauniin kortin kera. Kiitos vielä!

4 kommenttia:

 1. Ole hyvä :)
  Meillä tuntuu kans tytöillä olevan milloin mistäkin syystä kuhmuja, mustelmia tai haavoja. Ne juoksee ja kiipeilee kuin päättömät kanat eikä itsesuojeluvaisto oikein pelaa. Sitten vielä mökötetään, kun äiti kieltää juoksemasta laminaattilattialla villasukat jalassa tai kiipeämästä nojatuolin selkänojan päälle seisomaan.

  VastaaPoista
 2. No johan on sattunut! Onneksi oli niitä mukaviakin asioita viikolla ja nyt alkaakin viikonloppu, eiks se kuitenkin aina ole kans kiva juttu?

  VastaaPoista
 3. Miia-Rebekka, "mukava" kuulla, että muuallakin on tätä kohellustaipumusta...

  Helena, mukaviakin asioita toki riittää. Viikonloppu sinänsä ei meidän perheessä poikkea normaalista, sillä mies tekee kolmivuorotyötä ja nyt kotiäitinä ollessa viikonlopussa ei ole erityistä hohtoa.

  VastaaPoista
 4. Auts! Aika hurjan näköinen tuo poikasen silmä, onneksi ei käynyt pahemmin. Kummasti kommellukset tuppaavat kasaantumaan samalle päivälle. Sopivaan saumaan varmasti tuli tuo lohtulähetys :)

  VastaaPoista