5.7.2010

Huh hellettä!

Tällaisiana päivinä pitäisi vain katsella taivaalle.


Ja nauttia riippukeinusta. Mutta oikeastihan sitä ehtii hyvällä tuurilla ehkä 5 minuuttia lötkötellä ennenkuin joku lapsista kaipaa äitiä milloin mihinkin.

Neulominenkaan ei oikein nappaa, mutta sain sentään pari aiemmin valmistunutta kukkaa kuvattua. Elämänlanka on oikeasti kaunis malli, mutta tästä tuli liian iso muuhun kuin koristeeksi. Voisi tietysti koittaa kakkosen puikkoja ja jotain tosi ohutta sukkalankaa.

Tuo valkoinen on akryylilankaa, voisi olla jotain Novitan vauvalankaa vuosien takaa. Lehti taas on Woolia. Tämä oli sijoitettu vaikeimpien mallien joukkoon, mutta vaikeinta tässä oli lehden loppuosa. En tiiä johtuuko se suomennuksesta, mutta loppukavennus oli aika epämääräisesti ilmaistu, mutta sovelsin sitten omasta päästä ja eiköhän se vältä noinkin.

Päivänkakkara oli taas jommankumman lapsen toive ja nopea ja aivoton projekti se olikin. Sopi hyvin viimeiseksi KYHäelmäksi.
Nyt on kesken tyttären bolero ja itselle se huivi.

1 kommentti:

  1. Herkkä on tuo elämänlanka :). Juuri tänään siirtelin lankalaatikkoani ja mietiskelin, miten ihmeessä ajan saisi riittämään joka suuntaan. Näitä kukkasia on minunkin tehnyt mieli aloittaa taas tekemään, mutta ompelukone vie tällä hetkellä voiton, vaikka lankojen perään silti samaan aikaan haikailenkin... Edellisen postauksen bolerosi on myöskin hyvin kaunis :)! Ja letti komea ;)!

    VastaaPoista