20.7.2010

Tyttären Mustikka-bolero

Kasvivärjäysraporttien sijaan jotain valmistakin (olis mulla kyllä värjäysraporttiakin kunhan kerkeän blogata). Helteillä neulominen ei ole oikein sujunut, mutta sinnittelin loppuun pikkuneidin boleron.


Tämä on siis samanlainen kuin aiemmin tekemäni ja tämänkin neuloin yhtenä kappaleena. Lanka oli My World San Remoa, jota ei löytynyt Ravelrystäkään. Ostin langan Ruotsin reissulla paikallisesta sekatavarakaupasta. Puuvillaa 97% ja täsä lähikuvassa ehkä erottuu kimalteleva metalli, jota loput 3% on.

Puikot 2,5mm ja silmukoita 77 hihoissa. Tätä sovitin paljon tehdessä ja oli suloista huomata, miten tyttö oppi tarjoamaan kätensä sovitettavaksi aina kun otin neuleen käteen. Suunnittelin, että neulon niin isoksi, että menisi ensi kesänäkin. Taisin kuitenkin tehdä reunuksesta niin tiukan ettei onnistu. Ennen reunusta se mahtui meidän kolmivuotiaallekin. Puran, jos joskus jaksan. Mutta nyt laitan sen KYH-saldoon valmiina. Yksi työ siis enää jäljellä!

4 kommenttia:

  1. Söpö on tämäkin. Nyt on äidillä ja tyttärellä samanlaiset hienot jutut!

    VastaaPoista
  2. Tuo värjäys on kiinnostanut itseänikin. Hyvänvärisiä lankoja olet saanut aikaiseksi. Kivat myös nuo tekemäsi bolerot! Hihat ovat tosi kauniit.

    VastaaPoista