24.5.2011

Saroyan

Eilen oli poikien päiväkerhon kevätjuhla ja lahjoimme kerhotätiä Saroyan-huivilla. Jostain seuraamastani neuleblogista löysin mallin tavallaan uudelleen ja ihastuin tällä kertaa toteutukseen asti. Pikkasen näytti reuna jäävän rullaamaan pingotuksesta huolimatta, mutta toisaalta kun sen asettaa kaulaansa ei sillä ole kauheasti merkitystä.

Nätti malli, vaikken pahemmin perustakaan pitsikuviosta, jota pitää seurata myös nurjalla puolella. Mutta noin kapeassa reunuksessa sekin menetteli ja tulipahan tuhottua Kamenan jämiä edes vähän.

malli: Saroyan
puikot: 3mm
lanka: teetee Kamena
kulutus:46g
muuta: lisäyksiä ja kavennuksia 8 mallikertaa, suoraa osuutta 13 mallikertaa


Niin ja Kaisan Oikein nurin on nyt luettu. En meinannut malttaa nukkumaankaan, mutta pakko oli jättää aamuun loput. Kaisalta voisi kerjätä vaikka jatko-osaa, tykkäsin tosi paljon. Ehkä juuri siksi, että siinä liikuttiin niin tutuissa aiheissa ja alkoipa jostain syystä houkutella vaikka Revontulen neulominen!

6 kommenttia:

 1. Kerhontäti mahtoi ilahtua - minä ainakin ilahtuisin moisesta lahjasta. Minulle tuo ohje onkin uusi tuttavuus :-)

  VastaaPoista
 2. Keväisen kaunis. Mie meinasin lahjoa ihan vaan sukilla, mutta nyt iski alemmuuskompleksi :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tanja, toivottavasti tosiaan tykkää.

  Emma, hus pois alennuskompleksit. Sukat on aivan ihana lahja ja ainakin mulla niihin olis uponnut paljon enemmän aikaa kuin tuohon huiviin. Niin ja meillähän tää oli kahdesta lapsesta ja läksiäislahja, että silläkin tapaa erityisjuttu.

  VastaaPoista
 4. Onpa kesäisen kevyt huivi! Mulla on tuo malli ollut odottelemassa jo jonkin tovin, ja tarkoitus oli neuloa Malabrigon Lacesta, mutta siitä tulee aika oksennuksen näköistä jälkeä...

  VastaaPoista
 5. Ihanan kevyen oloinen huivi, kuin poutapilveä kannattelisi!

  VastaaPoista