22.5.2011

Värjäyskauden aloitus

Korallikanukalla värjäys on nyt testattu ja kuten Ravelryn värjäysryhmästä veikattiin, oli lopputulos ihan muuta kuin punaista. Kellanvihreänrusehtavaa lankaa siis. Ei silti paha väri, vaikka aluksi tuntui, että ihan hukkaan meni koko värjäys. Kirjoneuletta tästä langasta voisi syntyä, kun yhdistelee johonkin kirkkaampaan väriin. Sopisi varmaan loistavasti vaikka Ykskyntösiin, niihin perinnemysteerisukkiin. Mutta en ehkä toista kertaa tule samaa mallia neuloneeksi.

Kuorin pataan jonkin verran kanukan oksia ja silppusin loppuja sekaan. Kuoria oli loppujen lopuksi aika vähän, mutta ihmeen paljon antoivat sataan grammaan kuitenkin väriä.

Pata oikutteli taas vetämisen kanssa samaan malliin, kiehutti kuoret vasta lopuksi, mutta tällä kertaa en kuitenkaan kiehuttanut lankojani! Jotain on opittu sentään. ;)

Jo hyvän aikaa sitten onni suosi arpajaisissa Minnan blogissa ja sain ihanaa Trekkingin käsinvärjäyttyä lankaa. Nyt vasta sain kuvattua ja esiteltyä lankani, mutta kiitos vielä Minnalle loistavasta päivänpelastuksesta. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti