5.5.2011

Aeolian

Tässä se nyt vihdoin on, pingotettuna ja kuvattunakin.

malli: Aeolian
lanka: Wollmeise pitsilanka, väri Merlot
kulutus: 153g
puikot: 3mm

Tätä oli ihana neuloa, jopa monen kammoamat nypyt oli minusta aika helppokin tehdä. Helmiä en neulonut sekaan, ei oikein ollut riittävää määrää sopivia ja oli hinku päästä vihdoin aloittamaan. Täytyy joskus kyllä kokeilla helmienkin lisäämistä, mutta luulenpa että vaihdan mallia, vaikka Aeolian onkin aivan ihana huivimalli.

Perinnemysteerisukkien kakkosvihjekin valmistui, molempien sukkien osalta, ja tulostin myös tänään ilmestyneen kolmosvihjeen, mutta sitä en ole vielä kunnolla aloittanut. Vähän sentään vilkaissut ja huomannut, että kärjessä saan opetella uuden tekniikan, kunhan sinne asti päästään.
Langan riittävyys epäilyttää ja siksikin jätin kakkosvihjeestä yhden mallikerran verran vartta tekemättä.

14 kommenttia:

 1. <nyt ei voi muuta sanoa kuin VAU !

  VastaaPoista
 2. Onpa huivissa upea väri! Näyttää melkomoisen korkealta mallilta, vaan kaunis se kyllä on.

  VastaaPoista
 3. TiiQ, merlotia jäi vielä jäljelle 140g eli pienemmän huivin verran. ;) On se tosiaan korkeampi, mutta siitä olis helppo jättää mallikertoja pois oman maun mukaan, ohjeessahan on shawlette versio itsessäänkin, mutta minä tein ison ihan tarkoituksella.

  Rusina, kiitos!

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis huivi! Kaunis malli ja kaunis väri!

  VastaaPoista
 5. Huivi on ihana. Omani on ollut puikoilla lepäämässä jo ainakin toista vuotta. Joskus jäi kesken, enkä ole saanut sitä jatkettua. Tämän kauniin yksilön pitäisi kyllä taas inspiroida sitä jatkamaan =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Enkuli, maikki ja Johku, ei muuta kuin tsemppiä huivin loppuun tekemiseen!

  VastaaPoista