1.9.2011

Earth & Sky

Osallistuin Stephen Westin Mysteerihuivi KALiin. Westin huiveja olen joskus katsellut ja ihastellut, mutten ole tullut ikinä ostaneeksi ohjetta. KALissa julkaistiin neljä vihjettä noin viikon välein elokuun aikana.

Alun jälkeen olin hiukan skeptinen huivin suhteen ja jossain vaiheessa pidin jo taukoa koko neulomisesta, kunnes muiden tekemiä versioita katsellessa totesin, että teen huivin loppuun asti. Kaulaan laitettuna se näyttää minusta kivemmalta kuin sileänä.

Jos olisin kelpuuttanut langaksi jotain muuta kuin vaatimattoman WM-varastoni lankoja olisin varmaan ollut tyytyväisempi lopulta värivalintoihin. Tässä huivissa kulkee kaverina kyllä Cascade Heritage 150 ruskeana, mutta muut ovat WM vyyhtien loppuja. Tykkään tästä oudolla tavalla silti, vaikkeivat langat keskenään soinnu mitenkään hyvin.
Jos jaksaisin innostua lankojen päättelystä lisää, voisin tehdä toisen samanlaisen esim. kasvivärjätyillä langoilla, vaikka vihreillä sävyillä.


Tämä kuva oli vielä pakko lisätä, neljä vuotiaan neulekuvausassistentin ottama.

Koska KAL päättyy vasta elokuun lopussa, ajastin tämän postauksen syyskuun alkuun turhien spoilereiden välttämiseksi. Postauksen julkaisuaikaan tämä kotiäiti on töissä ensimmäistä päivää ja saattaa olla kohtalaisen väsynyt tulevina viikkoina.

7 kommenttia:

 1. Tosi upea huivi. Ihastelin tätä samaa mallia jo "Napit puuttuu" -blogissakin. Kerrassaan hieno!!!

  Tsemppiä työhön. Varmasti on rankkaa ekat viikot, mutta toivottavasti sitten helpottaa.

  VastaaPoista
 2. Hieno tuli! Oon kyllä samaa mieltä, että samankaltaisemmista väreistä saisi rauhallisemman näköisen lopputuloksen.

  VastaaPoista
 3. Jaksamista äitiyden ja työnteon yhdistämiseen!

  VastaaPoista
 4. Huivi on hieno. Olen samaa mieltä, että näyttää parhaalta kaulaan kieputettuna.

  VastaaPoista
 5. Tuo huivi on kyllä kaunis, ihastelin sitä jonkun toisenkin blogissa tässä aiemmin!

  VastaaPoista