1.7.2013

Pieniä neuleita

Työkavereiden lasketut ajat ovat kuukauden välein ja ensin töistä poisjäävälle annoin jo tämän oranssisävyisen setin. Lanka on 220 superwashia ja sen verran paksua, että neuloin suosiolla taas noin puoli vuotiaan koolla. Oli hauska antaa skandinaavista perinnettä saksalaiselle tulevalle äidille, joka on muuten ollut tosi haltioissaan äitiyspakkauksesta ja myös siitä miten hyvin Suomesta saa unisex-väreissä vaatteita.


Tälle myssylle on sukat tehty jo aiemmin ja myssyn neuloin kahteen kertaan tai se pienempi kokeilukappale on myös jossain tallessa. Tekaisin retriitissä loppuun ja koko osoittautui suunnilleen vastasyntyneen pipoksi. Tämä on myös jotain puoli vuotiaan koko luokkaan oleva. Tiedä sitten tuleeko tälle paljon käyttöä, mutta ehkä Kreikassakin on viileitä iltoja ja öitä. Setti pitääkin luovuttaa tällä viikolla ennenkuin oma loma alkaa ja sillä aikaa jää työkaverikin pois töistä.


Tässä vielä uusi yritys eilisistä langoista. Ei silti näytä koneella kunnolla oikealta, vaikka tuunasin kuvaa vähän. Kameran näytöllä on aika aidot värit, mutta koneella sitten ei. Pöh.Mutta nyt se doggilapsi ui, mies sitä on sitkeästi opettanut ja ui se minunkin kanssani jo nykyään. Houkutella saa, siksi yhä hihnassa, mutta ui kuitenkin ja kuvassa hassusti silmät lähes kiinni.


13 kommenttia:

 1. Ihanat myssyt ja sukat.
  Hienosti ui tei koira, meillä on noutaja joka ei osaa uida, meinas pentuna hukkua ja sitä ei vaan saa veteen,vaikka makkaralla narrais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosotäti, ei tuokaan herkuilla uinut ei edes grillatun lohen tähteillä. Mutta hiljaksiin kun on totuteltu, niin alkaa sujua. Hukkumissäikähdys varmasti jättää elinikäisen pelon, harmi sinänsä kun uinti on niin erinomaista liikuntaa.

   Poista
 2. Ihania myssyjä ja sukat! :)

  Onko nuo tosiaan samat langat kuin eilisessä postauksessa? Nyt ne tosiaan ovat muuttuneet vihreiksi minunkin silmissäni! :D Ja minä muutun entistä katkerammaksi, kun kaikki muut saa värjättyä vihreää, ja minä en... ;)

  VastaaPoista
 3. miten saitte houkuteltua veteen? siellä on kylmääää, muakaan ei sinne saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kylmää, nythän on tosi lämpimät vedet. :D Houkuttelua hihnan kanssa vaan, tule tule tule ja kävelyä viistosti ettei huomaakaan kun syvenee...

   Poista
 4. Kivoja lahjoja. Saajat ovat varmasti mielissään.

  Doggilapsellakin menee hienosti. Tuota vauhtia hänestä tulee ihan uimarikoira. Innostuuko doggilapsi muiden lasten touhuista vedessä? Meidän kahjo uimarikoira saa vielä ylimääräisen boostin, kun lapset ovat vedessä. Ui kierroksia mukana ja yrittää välillä pelastaa. Ja on monta kertaa hypännyt laiturilta mukaan... :-O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saajat on olleet kyllä ilahtuneita. Doggilapsi ei kauheasti innostu ihmislasten melskaamisesta, vaikka muuten onkin helposti riehaantuvaa sorttia. Voin vaan kuvitella miten teillä koira on innoissaan, sprinkuilla on varmaan vesipetona olo ihan geeneissä.

   Poista
 5. Tuo myssy on vaan niin kertakaikkisen nerokas ja käytännöllinen! Ihana varsinkin tuo oranssi setti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan loistava malli, saa kauniita ja toimivia myssyjä aikaan.

   Poista
 6. Voi tuo keltaoranssi setti on kyllä ihana! Väri on paras mahdollinen. :)
  Ja voi koiralapsonen! Onpas se jo taitava! Mäkin huomasin tässä eilispäivänä, että koiran uimaan opettaminen ei ollut ihan helppo nakki. Yritin opettaa siskon ranskanbuldoggia polskimaan, ja yllättävän nopea se olikin uskalatautumaan veteen. Mutta loppupäivän se kyllä pinkoi mua tehokkaasti pakoon, sillä "toi on se hirveä akka, joka kantoi mut veteen ja jouduin uimaan, herrajjestas!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ranskanpullaparkaa, täti oli aika julma! :D Jospa sekin hoksais nauttia asiasta joskus. Tykkäsin itse kans tuosta setistä hirmuisesti.

   Poista
 7. Suloiset myssykät ja ihana Nappi!

  VastaaPoista