29.7.2013

Tuplasukat


Opiskelukaverini sai kaksoset ja pistin pakettiin mukaan tietysti jotain itse neulottua eli junasukat taas kerran. Vasemmanpuoleiset sukat ovat Lanettia ja oikealla Heritage 150:tä. Yhteensä näihin meni vain 50g lankaa Ainakin yhdet junasukat varmaan vielä neulon tälle vuodelle, lasten päiväkotitäti odottaa myös vauvaa.Päiväkoti alkaakin taas ensi viikolla ja oma kesälomaa on enää yksi päivä jäljellä. Keskiviikkona siis palataan sorvin ääreen ja tuntuu, että siinä se kesä taas vilahti, yhdessä hujauksessa. Onneksi lomasäät vähän lämpenivät näin loppua kohti ja joku ilta kokeiltiin miehen tuoreinta hankintaa, kanoottia. Se vaan ei oikein minun kipulonkille sovi; istuma-asento on liian matala.


Lasten kanssa on käyty aika ahkerasti lenkittämässä koiraa. Lapset siis tunkevat mukaan, jollen onnistu livahtamaan itsekseni. No ei, on niitten kanssa mukava käppäilläkin. Kuopus kerää kukkia matkan varrelta. Päivänkakkarat ovat sormuksia tai äidin hiuskoristeita.


Lenkkikaverista puolestaan on tullut jo lähes täysikokoinen, nyt 11 kuukauden iässä säkää on 81cm ja luulenpa, että tähän kasvu tyssää ja vähitellen alkaa massan kerryttäminen. Ensimmäinen juoksukin on menossa parhaillaan ja meno sen mukaista.

6 kommenttia:

 1. Noinkohan ton kaverin kanssa vielä mahtuu sinne mun lomaosakekoirankoppiin?! :D Junasukat syö kyllä ihan älyttömän vähän lankaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, yllättävän pieneen tilaan se mahtuu kun nukkuu kippurassa. ;)

   Poista
 2. Noissa sukisa ei pikkusten kaksosten varpaita palele.
  On tei koiralla kokoa ja näköä. Upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se aika vaikuttava ilmestys, jos ei ole jätteihin tottunut. Omaan silmään ihan pikku rimpula vielä. :D

   Poista
 3. Ihanat pikkusukat olet tehnyt. Ihailin tuossa tuota paksua lettiäsi ja tuota upeaa lenkkikaveriasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hiuksia mulla on aina riittänyt ja nyt kun ollut permis puolisen vuotta, niin letti on vielä paksumpi. :)

   Poista