19.12.2005

Hatun tarina jatkuu

Ei tapahtunut mitään taianomaista viime yönä... joten hattu pääsee koneeseen vielä kertaalleen ja muuntunee luultavasti koriksi/laukuksi, mikäli ei huovu tarpeeksi. Itse asiassa hatusta olisi tullut ihan hyvä, jos olisin vähentänyt 10-15 silmukkaa enemmän alkuperäisestä ohjeesta. Miten minusta tuntuu, että tästä tulee vielä ikuisuusprojekti?

Huijasin blogilapsen esittelemään hattua tonttulakilla. Kaksi minuuttia myöhemmin siirsin kuvia koneelle, kun ipana sai kulkusen irti lakista. Onneksi piti sitä kädessään eikä varastoinut suuhunsa kuten yleensä.Lapsen jalassa on muuten taas yhdet hahtuvat. Tein nuokin Pirtin luonnonvärisestä hahtuvasta. Vaikka alkuperäinen ohje onkin Ruskovillan hahtuvakiekon mukana tullut, hyödynsin Kestovaippainfon vinkkejä ja kokeilin niiden innostamana ensimmäistä kertaa kolmen puikon päättelyä.


Seuraava työkin on jo aloitettu, kaulaliina itselleni kanervan värisestä Hippystä. Etsin mieleisen kuvion Lesley Stanfieldin Kauneimmat neulemallit-kirjasta. Blogivauva on tosin niin innokas avustaja puikkojen pyörittelyssä ja himoitsee äärettömästi myös tuota kirjaa käsiinsä, että en tiedä syntyisikö virheiden myötä peräti vaikka uusi neuleohje, kuten kirjassa kovasti kannustetaan... No joo, ainahan sitä voi haaveilla. ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti