31.12.2005

Uusi vuosi, uudet kujeet
Lupasin Katille esitellä myös keskimmäisen koiramme, joten tässä tulee Blogikoira V ja esittelee samalla tuon aiemmin mainitsemani huivin, joka pitäisi päätellä ja höyryttää. Ei mulla nyt kuitenkaan riitä into purkaa sitä. Töitä tuntuu olevan rästissä kohta muutenkin liikaa ja pitihän sitä tunkea itsensä viimemetreillä pipovaihtoonkin!

Aloitin eilen itselleni sukkia Nalle Colorista. Näihin kypsyttelin mukavaa ideaa, mutta toisin kävi. Blogivauva päätti kiskoa työstä puikot ja mies hämmästeli että enkös muka teekään hänelle niitä huovutettuja tumppuja metsästys-/kalastuskäyttöön. Perhen äänesti siis 2-1 minut kumoon ja niinpä alla näkyy aloitus. Ja ennenkuin ihmettelette enempää, kerron, että aion neuloa tuohon varret vasta huovutuksen jälkeen, sillä niistä pitää tulla suht napakat. Lapasiin tulee lisäksi aukot kolmelle sormelle, mutta päätin tehdä nekin pesukone kierroksen (kierrosten?!) jälkeen. Muuten voisi todella olla peukalon (reikä) keskellä kämmentä!

Kuvassa näkyvä liina on äitini tekemä perintökalleus, joka rantautui meille joululiinaksi, koskä äidillä ei ollut sille enää sopivaa pöytää. Aika ihana, vai mitä?

ONNELLISTA JA NEULERIKASTA UUTTA VUOTTA 2006!

5 kommenttia:

 1. Onpa kateva koiruus tuo dogi, kun kay huivinkin esittelyyn! :) Hieno huivi!

  Iloista Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta! Kasvakoon lankavarastosi yhtä muhkeaksi kuin minulla! =D

  VastaaPoista
 3. Tuulia: Kyllä tuo V:kin osaa mököttää, mutta on P:tä pirteämpi tapaus mallina kuitenkin... Nuorimmainen koiruus puolestaan ei pysyisi huivin kanssa ollenkaan!

  Kvilla: älä edes viitsi, pienentää sitä pikemminkin pitäisi, mutta paikallisessa lankakaupassa oli kyllä yhtä ihanaa lankaa... (en ostanut - vielä!)

  VastaaPoista
 4. minä jo ihmettelinkin kun mun kommentti ei ilmestynyt näkyville.. hyvä että "vika" löytyi. Mukavaa vuotta 2006!

  VastaaPoista
 5. Voi jösses, kylläo n komia tessu, ihan selvästi hiirolalaista verta *reps*
  anna kunnon halit ja rapsutukset, mahtava, ihana, sulonen, komea....oih <3

  VastaaPoista