26.12.2005

Kestovaippoja

Kummityttö sai joululahjaksi kestovaippoja Baby Bornilleen. Vaippakaavat löytyivät Yahoon tsi-kestolistalta ja hahtuvien koon arvioin kaavan perusteella. Hieman korkeat taisi tulla, mutta eivätköhän ne asiansa aja. Lanoliinituskin on hahtuville tehty, joten pikkupissojen ei pitäisi lorista vaatteisiin, vaikka imua onkin vaipassa niukanlaisesti. Nuken päällä ovat näköjään jo olleetkin, kurkkaapa.

Vaippojen lisäksi vain musta Fifi (,jonka esittelin ensimmäisessä postauksessani) päätyi pukin konttiin. Äitini olikin huivista todella mielissään ja tilasi käydessään myös itselleen huovutetun hatun. Tällä kertaa olen jo neulonut mallitilkun koehuovutusta varten!Tässä puolestaan marraskuussa ommeltuja vaippoja omalle pojalle. BB:n vaippa oli tuolla joukossa, joten en aiemmin viitsinyt julkaista tätä kuvaa. Kuvassa ylhäällä siis sen lisäksi flanellisia sisätäyttövaippoja. Punainen vaippa on tarrallinen TotsBots-mukaelma Eurokankaan perusfroteesta. Alarivin hamppuvaipan olenkin jo esitellyt edellisessä postauksessa. Tuossa kuvassa tarrat on vielä puhtaan valkoiset... Lisäksi sekalainen määrä imuja ja muutama polyestermokkapintainen kuivaliinakin.Ihana mies oli tilannut minulle Novitan joululahjaksi jo hyvän aikaa sitten. Oli kuulemma käynyt myös äänestämässä nettitunnuksillani lehden suosikkimalliaan Novitan sivuilla. :o) Blogilapsi tosin on aivan ihastunut noihin lehtiin kuten kuvasta näkyy, joten niiden tarkempi selailu jäänee päiväuniaikaan.Blogikoira P halusi taas esittäytyä. Savossa on ollut tänään pakkasta, ensimmäistä kertaa yli 20 astetta tälle talvelle. Onneksi on lämmitetty uunia ja tulikuumassa uuninkyljessä on hyvä sulatella kylmenneitä lihaksia ja niitä jähmeitä aivosoluja. Torkkujen lomassa voi lueskella vaikka lapsen Aksu ja Ukonilma- kirjaa... Kuka sanoi, että vain kissat viihtyvät uunin pankolla!

1 kommentti:

  1. Kiitokset vielä kerran nuken kestovaipoista! Kertakäyttövaipoissa kulkeva taaperomme käänteli vaippahousuja vähän ihmeissään ja mm. sovitti niitä pipoksi nuken päähän. =D

    VastaaPoista