29.12.2005

Oma nappiLapsi on vesirokossa, mutta nukkuu sentään viimein, joten ehdin tehdä oman napin aikani kuluksi (olisihan sitä tietysti muutakin tekemistä, mutta...).Typerä IE ei ymmärrä sivupalkkiani Mozillan lailla, eikä hyväksy korjausyrityksiä. Koko kikkailu kyllästyttää suunnattomasti. Jos jollakulla on vinkki miten sivupalkin saa takaisin ylös, niin kertokaa kiitos!

Kaulahuivikin on valmistunut, mutta kuvaa en vielä tarjoile. Työ karkasi käsistä ja mallitilkusta tulikin kokonainen huivi ja reunat rullaantuvat vähän turhan paljon. Tämän huomasin vasta kun huivi oli jo yli puolen välin... Harkitsen, jos purkaisin koko tekeleen! Uutta työtä tosin aloitin jo suunnittelemaan, joten odotelkoon huivi vielä hetkisen.

Ja kun valittamaan pääsin, olemme miehen kanssa flunssaisia ja selkänikin on taas tohjona, lapsen vesirokko ei hellitä millään ja "jo sisäsiisti" koiranpentu pissasi matolle. Mr. Murphy, voisitteko ystävällisesti jo poistua meiltä?!

1 kommentti:

  1. Kokeile nyt kumminkin sitä höyrytystä ja muotoon kuivattamista ennen kuin alat purkaa! Tai virkkaa huivin pitkille sivuille jotain. Jos huivi ei ole ihan tolkuttoman pitkä, voisihan reunoilta poimia silmukat ja vaikka neuloa muutama kerros jotain malliin spivaa?

    VastaaPoista