10.8.2006

Postia Hong KongistaJuuri kun tänään kyselin Tikrulta bambupuikkojen postitusnopeutta, kotona odotti kirje! Sukkapuikkoja tuli 12 settiä, hintaa tuli vajaat 19 euroa. Jonkin verran halvemmalla olisi päässyt, jos olisi jaksanut kyttäillä, mutta edullisia nuo ovat noinkin. Kaupanpäälle tuli vielä palanen tanskalaista hiomapaperia, ilmeisesti lohkeilu on yleistä... Nyt ei enää harmita pyöröpuikkojen tilaamatta jättäminen, kun laatu tuntuu olevan niiltä osin heikkoa, tuorein kommentti Marjutin blogissa ja toisaalta mulla on kohtuullisen mukavasti noita pyöröjä, enkä pidä niissä bambuisuutta niin tärkeänä. (Joo joo, kohta kuitenkin napsuttelen tilata!)2,5 mm puikot pääsivät heti käyttöön ja syy näkyy kuvassa. Neuloin alun noista Baudelaire- sukista karmeilla metallipuikoilla ja puikot tippuilivat miten sattuu. Normaali käsialani on napakkaa, eivätkä muovipinnotetut puikot aiheuta samanlaisia ongelmia, mutta nuo metalliset on ihan hirveät puikot.Hanna on esitellyt blogissaan viime aikoina ihanaa doggipentua. Oma pentukuume kohoaa kun kuvia katsoo, mutta ehkäpä masuvauva sitten marraskuussa tuo sopivaa realismia ajankäytön suhteen... Tässä kuitenkin meidän kaunotar V, pian 5 vuotta.Ja P, pian 7 vuotta. Isot tytöt pääsevät (joutuvat) lauantaina luonnetestiin (jos et tiedä mikä luonnetesti on, lue vaikka täältä), odotan oikein kovasti miten neidit suvaitsevat käyttäytyä ja onko tuomarin arvio lähelläkään omia ajatuksiani.Taapero kera P:n ja T:n. T ehti täyttää heinäkuussa vuoden ja koska pikkutytöstä tuli kesän aikana sukukypsä, on neiti jopa hieman rauhoittunutkin. Taapero puolestaan on tulevaa lapsi ja koira- kisailija selvästi. ;)

2 kommenttia:

  1. Meidän puudeli on menossa kans luonnetestiin parin viikon päästä. Ihan samaa mä ajattelin, on jännä nähdä olenko mä osannut tulkita koiraani ollenkaan oikein itse.. Kerro sitten teidän tuloksia, kiinnostaa kovasti :-)

    VastaaPoista
  2. Olen nyt käyttänyt Hongkongin bambupyöröjä reilun puoli vuotta, eikä toistaiseksi ole yksikään hajunnut. tykkään niiden oikeasta letkusta tosi paljon. Nyt kun kehun, niin varmaan heti huomenna hajoaa...

    VastaaPoista